Home » Vrije Betaling

Vrije betaling

Vrije betaling houdt in dat je als particuliere deelnemer voor al mijn groeps- en individuele activiteiten zelf een prijs mag vaststellen, op basis van jouw draagkracht. De betaling doe je contant aan het einde van elke activiteit. Als je een afstandsactiviteit afneemt, dan doe je de betaling minimaal 2 dagen vóór deze activiteit op bankrekeningnummer NL82RABO0321664450 t.n.v. Inner Self Training te IJmuiden.

Vrije betaling is niet gratis, want ik heb uiteraard mijn kosten voor huur, internet, verwarming, verzekering, materialen, etc.  Alleen wil ik geen vaste prijzen meer hanteren, waardoor ik vrijwel iedereen die dat wenst kan begeleiden naar innerlijke vrede,  harmonie en een leven in overvloed.


Richtprijzen per 1 februari 2018
Voorheen gaf ik geen prijzen aan omdat ik vond dat mensen dat zelf mochten bepalen. Op veler verzoek heb ik besloten om toch richtprijzen hieronder aan te geven, omdat veel mensen dit prettiger vinden. Wil je liever vanuit je gevoel een prijs bepalen, doe dit dan gerust!

Richtprijzen (meer mag en minder mag ook, dus naar draagkracht)
* Individuele sessie van 1,5 uur: € 20-50 (ook via telefoon of Skype)
* Workshop van 3 uur: € 20-40
* Workshop van 5 uur: € 30-60
* Cursus Start je eigen Praktijk en Cursus Moeiteloos Coachen € 30-60 per cursusdag (factuur mogelijk)
* Cursus Praktische Intuïtieve Waarneming: € 20-40 per cursusdag
* Cursus/inwijdingen Usui Reiki: € 30-60 per graad
* Inwijdingen Shing Chi: € 20-40 per inwijding
* Inwijdingen Angel Light en Kundalini Reiki: € 10-30 per inwijding
* Diverse Terugkom-, Oefen- en Intervisiedagen: € 10-20 per keer
* Lezingen: € 10-20 per lezing

Ik heb geen bewijs van je nodig voor het vaststellen van jouw draagkracht. Alles vindt plaats op basis van vertrouwen.


Stukje nazorg
Na een workshop, cursus of individuele sessie kunnen er vragen zijn. Uiteraard verleen ik een stukje nazorg en ondersteuning door het beantwoorden van korte vragen via email, app of sms, en daar reserveer ik ook een bepaalde hoeveelheid tijd voor.
Mochten er daarna nog vragen zijn, dan zal ik voorstellen een afspraak te maken op basis van vrije betaling, voor een sessie via telefoon of Skype of op locatie in Haarlem.