Home » Vrije Betaling

Vrije betaling

Al zo'n 4 jaar hanteer ik in mijn praktijk vrije betaling. Dat houdt in dat je als particuliere deelnemer voor al mijn groeps- en individuele activiteiten zelf een prijs mag bepalen en betalen, op basis van jouw draagkracht. De reden waarom ik vrije betaling hanteer is dat ik geen vaste prijzen wil hanteren, waardoor ik vrijwel iedereen die dat wenst kan begeleiden op het pad naar zelfrealisatie en innerlijke vrede. Betaling vindt tot nu toe meestal achteraf plaats.

Echter in hanteer wel vooruitbetaling voor alle sessies op afstand.
Ik stuur je na je aanmelding via info@innerselftraining.nl direct een bevestigingsmail met o.a. de wijze van betaling. Mocht je 4 dagen voor de afspraak niet hebben betaald, dan neem ik aan dat je afziet van de afstandssessie waarvoor je je had aangemeld. Je afspraak vervalt dan en kunnen anderen die plek weer innemen.
Mocht je door ziekte of anderszins onverwachte zaken kort van tevoren verhinderd zijn nadat je hebt betaald, dan vindt er overleg plaats over (de mate van) restitutie. In alle andere gevallen vindt er geen restitutie plaats als je 3 dagen of korter voor deelname afzegt.

Bij individuele sessies op locatie in Haarlem kun je mij nog steeds contant aan het einde van elke sessie betalen of via een Tikkie als je dat liever wilt.

Stukje nazorg
Na een workshop, cursus of individuele sessie kunnen er vragen zijn. Uiteraard verleen ik gratis een stukje nazorg en ondersteuning door het beantwoorden van enkele korte vragen daarover via email of whatsapp.
Mochten er daarna nog vragen zijn, dan zal ik voorstellen een afspraak te maken voor een sessie via telefoon of skype of op locatie in Haarlem.


Richtprijzen per 1 oktober 2020
Bij de hieronder genoemde prijzen is het volgende van toepassing. De eerstgenoemde prijs is een richtprijs voor de ondergrens. De tweede genoemde prijs is een indicatie en staat het je vrij om te betalen wat je wilt. De genoemde prijzen zijn inclusief 21% b.t.w.
Er is altijd overleg mogelijk over (betaling van) de ondergrens.

 

Op locatie in Haarlem:
* Individuele sessie van ca. 1,5 uur: € 30-90, ook via tel. of skype *)
* Workshop Moeiteloos Helen (3 uur): € 30-70
* Workshop Liefdevol Omgaan met Entiteiten  (3 uur): € 30-70
* Workshop Anders Omgaan met Hooggevoeligheid (3 uur): € 30-70
* Workshop Toepassen Vrije Betaling (3 uur): € 30-70
* Workshop Boek Uitgeven in Eigen Beheer (3 uur): € 30-70
* Cursus Moeiteloos Coachen + pijnbevrijding (6 uur): € 60-130
* Cursus Kwantumbewustzijn (2 x 3,5 uur): € 40-80 per keer
* Usui Reiki graad 1+2 samen (6 uur): € 60-130
* Usui Reiki graad 3 (Master) (4,5 uur): € 50-110

*) Workshops/cursussen in een individuele sessie:
Voor cursussen/workshops die 1-op-1 op locatie, via telefoon of skype door mij worden gegeven, gelden de prijzen voor een individuele sessie op locatie, namelijk € 30-90. De tijdsduur is maximaal 2 uur.

Voor workshops geldt een maximaal aantal deelnemers van 2 personen. Je kunt zelf iemand erbij vragen; ik zet de workshops niet meer zelf uit.

Voor alle activiteiten is het mogelijk een factuur te ontvangen; dat kun je bij je aanmelding vragen.
Ik heb geen bewijs van je nodig voor het vaststellen van jouw draagkracht. Dit vindt plaats op basis van vertrouwen.

Voor zakelijke dienstverlening gelden wel vaste tarieven.