Home » Sessies » Workshops » Workshop Moeiteloos Helen

Workshop Moeiteloos Helen

Naar mijn gelijknamige boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' dat op 19 oktober 2018 in eigen beheer is uitgegeven. Op 24 april 2019 is de 2e druk verschenen. De 3e druk is verschenen op 25 mei 2021.

Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, genezen of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.

Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet. Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… Dit is feite toepassing van kwantumfysica.
In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele cliënten mogen doorgeven die daardoor geheel anders in het leven zijn gaan staan.

 

Voor professionals
Deze bewustzijnsmethode versterkt ook de werking van bestaande energetische behandelingen of therapieën. Dus als je (energetisch) behandelaar of therapeut bent, dan kun je hiermee anderen op een nog snellere en doeltreffender manier coachen. Zie hiervoor verder de Cursus Moeiteloos Coachen.

 

Workshopdatum en tijden
Zie de agenda.
Ook kun je met mij zelf een afspraak maken om deze workshop te volgen. Het is dan handig om zelf iemand als deelnemer mee te nemen, zodat je ook met elkaar kunt oefenen. De workshop duurt 4 uur.


Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.