Home » Agenda/aanbod » Cursussen/Training » Training Moeiteloos Coachen

Training Moeiteloos Coachen

Deze cursus was eerst verdeeld over 2 dagen, maar is nu teruggebracht tot 1 trainingsdag van 10.00-16.00 uur. Het is dan wel de bedoeling dat je, voordat je met deze training meedoet, de methode Moeiteloos Helen al regelmatig toepast op jezelf.
Deze training is voor diegenen die moeiteloos helen als ondersteuning in hun eigen praktijk willen inzetten. Echter ook diegenen die de methode graag willen toepassen in hun vrienden- of kennissenkring is deze training heel geschikt.
Er wordt flink geoefend met het voeren van begeleidende gesprekken waarin het de kunst is om geen enkele oplossing aan te dragen of denkwijzes of gedrag bij de cliënten te willen veranderen.
Je krijgt aan het einde van deze dag een certificaat. Ook voor deze training geldt betaling naar draagkracht en je kunt na afloop eventueel een factuur krijgen voor het bedrag dat je hebt betaald.

Als je je aanmeldt dan ligt er een mapje voor je klaar met uitgebreid materiaal. Eventueel is het boek Moeiteloos Helen voor € 12,50 ter plekke aan te schaffen (2e druk).
Er is een maximum van 6 deelnemers.

Trainingsdata en tijden
Zie hiervoor de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.