Mijn boek Moeiteloos Helen

 

TIJDELIJK TOT 21 JUNI 2024 NIET BESCHIKBAAR

3e Druk van mijn boek

Op 25 mei 2021 is de 3e druk van mijn boek `Moeiteloos Helen, vrede in jezelf´ verschenen, ISBN 9789082922806. Deze druk is op een aantal plekken aangevuld met voortschrijdende inzichten.
Mijn boek is hier via mijn website te bestellen voor de blijvend lagere prijs van € 15,00 incl. 9% btw en incl. verzendkosten. De betaling vindt vooraf plaats.
Verzending vindt in eerste instantie alleen plaats binnen Nederland, aangezien de verzendkosten naar het buitenland te hoog zijn geworden. Voor België maak ik een uitzondering. Wil je dat het boek naar België wordt verstuurd, stuur dan een mail naar info@innerselftraining.nl voor meer informatie over de meerkosten, betaling en de verzending. Gebruik dus niet de winkelwagen!  

Het boek heeft een A5-formaat en bevat 100 bladzijden; het kan dus als brievenbuspakket worden verzonden (tot twee boeken in één enveloppe is mogelijk).
Als je wilt kan ik het boek voor je signeren; geef dit dan aan in het Opmerkingenveld op het bestelformulier. 


Het is ook mogelijk om mijn boek bij bol.com te bestellen, waar je wel achteraf kunt betalen. Daar zijn tevens vele reviews te lezen. Ook hier geldt alleen verzending binnen Nederland.

 

Inhoud
Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.
Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet, wat dus vaak niet helpt.
Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf te leven. Dat heeft een diepe en helende uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele honderden cliënten mogen doorgeven.

Extra
Een aantal oefeningen uit dit boek is als geluidsopname op een speciale pagina op deze website te vinden. Deze pagina is via een code toegankelijk voor jou, als lezer van het boek, zodat ik je als het ware door de oefeningen heen leid.
Het gaat dus om het toepassen van wat er in het boek staat, totdat je weer in je oorspronkelijke staat van innerlijke vrede bent teruggekeerd.
Wil je daarmee verder gaan volg dan één van mijn workshops of cursussen.

Eigen beheer
Het boek is in eigen beheer uitgegeven. Wat daarbij komt kijken en hoe de verdere praktische uitwerking verloopt, is te volgen via mijn Facebook-pagina: Boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf


Luisterboek
In juli 2019 is de luisterboekversie van mijn boek verschenen, ISBN 9789462551428.
Het kost € 9,99, of minder als je abonnee bent bij de genoemde streamingdiensten.

 

Ebook

Eind juni 2021 is de ebookversie van mijn boek verschenen, ISBN 9789082922813.
Het kost € 10, of minder als je abonnee bent bij de genoemde streamingsdiensten.
Vanaf medio mei 2023 wordt mijn ebook alleen via deze website ter beschikking gesteld.

Podcast
Sinds 10 oktober 2022 kun je ook luisteren naar mijn podcast Moeiteloos Helen, als actuele aanvulling op mijn boek.

Recensies
Check voor recensies op mijn boek de reacties op deze website. Iedereen die heeft gereageerd nogmaals hartelijk dank!