Home » Mijn boek

3e Druk van mijn boek is uitgekomen!

Op 25 mei 2021 is de 3e druk van mijn boek Moeiteloos Helen uitgekomen, ISBN 9789082922806. De 3e druk is op een aantal plekken aangevuld met voortschrijdende inzichten.
Het wordt door het Centraal Boekhuis geleverd aan de boekenketens AKO, Bruna, Libris, Read Shop, enz. voor de prijs van € 15. Als het nog niet bij je boekhandel ligt, dan kunnen ze het voor jou bestellen.
Mijn boek is online te koop bij Libris.nl voor dezelfde prijs, dus incl. verzendkosten. Je kunt het door hen laten bezorgen bij je thuis, op het werk of elders, of je kunt het afhalen bij een boekhandel naar keuze. Deze website verzendt mijn boek ook gratis naar België!
Ook is mijn boek verkrijgbaar bij bol.com, maar dan komen er nog verzendkosten bij (onder de € 20).

Ik vind het fantastisch dat 'Moeiteloos Helen' nog meer wordt verspreid, vandaar dat ik de distributie nu uit handen heb gegeven. Dit houdt in dat je mijn boek niet meer via deze website kunt bestellen. Ik dank iedereen nogmaals die daar gebruik van heeft gemaakt.
Ik wens jullie allen veel leesplezier toe of plezier in het cadeau geven van dit boek aan anderen. Alvast bedankt!
Liefs, Marlon

Inhoud
Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.
Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet. Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele cliënten mogen doorgeven die daardoor anders in het leven zijn gaan staan.

Extra
Een aantal oefeningen uit dit boek zijn als geluidsopname op een speciale pagina op deze website te vinden. Deze pagina is via een code toegankelijk voor jou, als lezer van het boek, zodat ik je als het ware door de oefeningen heen leid.
Het gaat dus om het toepassen van wat er in het boek staat, totdat je weer in je oorspronkelijke staat van innerlijke vrede bent teruggekeerd. Wil je dit samen met mij oefenen, dan kan dit in een individuele sessie of één van mijn workshops of cursussen; deze zijn alle op basis van vrije betaling.

Eigen beheer
Het boek is in eigen beheer uitgegeven. Wat daarbij komt kijken en hoe de verdere praktische uitwerking verloopt, is te volgen via mijn FB-pagina: Boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf


Luisterboek
In juli 2019 is de luisterboekversie van mijn boek verschenen, ISBN 9789462551428.
Het kost € 9,99, of minder als je abonnee bent bij de genoemde streamingdiensten.

 

Ebook

Eind juni 2021 is de ebookversie van mijn boek verschenen, ISBN 9789082922813.
Het kost € 10, of minder als je abonnee bent bij de genoemde streamingsdiensten.