Nieuws

 

1-3-2024: Beëindiging praktijk

I.v.m. de beëindiging van mijn praktijk geef ik geen workshops, cursussen en sessies meer. Ook ben ik gestopt met het opzetten van mijn onlineacademie en mijn podcast Moeiteloos Helen.
Na een proces van ca. 1,5 jaar met steeds minder praktijkactiviteiten ben ik tot de conclusie gekomen dat het nu echt tijd is om volop te genieten van mijn dierbare gezin. 
Mijn laatste nieuwsbrief is medio maart per mail verzonden. 
Nogmaals dank voor jullie overweldigende belangstelling en jullie diepe vertrouwen in mij in de afgelopen 11 jaren! 


30-12-2023: 10.000 downloads Podcast Moeiteloos Helen!
Net op de valreep van 2023 telde de Podcast 10.000 downloads door ruim 2200 unieke luisteraars. Wat een geweldig resultaat!
Heel veel dank aan de luisteraars voor hun support en de fijne interactie in de besloten FB-groep. Het meest blij ben ik dat de afleveringen dus meerdere malen worden beluisterd!


16-8-2023: start 2e seizoen Podcast

De gratis Podcast Moeiteloos Helen 2.0 is gestart. Dit gaat om een verdieping/verbreding van het 1e seizoen. Natuurlijk wordt weer elke aflevering afgesloten met een oefening. Ongeveer om de twee weken neem ik een nieuwe aflevering op.


6-6-2023: Kwantumbewustzijnacademie in de maak!

In de loop van 2024 komt mijn gehele programma online te staan onder de naam Kwantumbewustzijnacademie (KBA). In deze academie geef ik online cursussen en workshops die als basis het kwantumbewustzijn hebben, zoals mijn reeds bestaande cursussen en workshops. Er zullen ook enkele nieuwe worden toegevoegd. Ik houd jullie op de hoogte! 


1-6-2023: vaste tarieven
Vanaf bovengenoemde datum hanteer ik weer vaste tarieven na meer dan 7 jaar op basis van vrije betaling te hebben gewerkt. Je kunt onder dit kopje daar meer informatie over vinden.


11-4-2023: stand van zaken
Inmiddels heb ik besloten dat ik de komende tijd weer groepsactiviteiten op locatie ga doen. Ik huur af en toe een ruimte in Vijfhuizen bij Villa Vijf33. Daarnaast is het plan om binnenkort daarnaast ook online groepsactiviteiten te organiseren. Check hiervoor de Agenda


18-1-2023: beëindiging praktijk in Haarlem
Per 18 januari 2023 ben ik gestopt met het geven van workshops en cursussen in mijn praktijkruimte in Haarlem. Dit in verband met de beëindiging van het huurcontract per 1 februari.
De geplande activiteiten in bewustzijnscentrum Sensibel in Capelle a/d IJssel gaan wel gewoon door. Ik zal mijn bedrijf in een andere vorm voortzetten, ik weet nog niet precies hoe of wat. In ieder geval ga ik door met podcasten. Verdere voortgang en ontwikkelingen zal ik hier vermelden en je kunt je eventueel ook inschrijven voor mijn Nieuwsbrief
Ik wil iedereen enorm bedanken voor de enthousiaste support en deelname aan mijn activiteiten in de afgelopen 10 jaar!


10-10-2022: podcast Moeiteloos Helen gelanceerd
Ik heb een paar maanden de tijd genomen om ermee te beginnen, want ik wilde niet alleen dat vertellen wat al in mijn boek staat en waar ik cursussen en workshops in geef. En in de afgelopen maanden kreeg ik er veel nieuwe inzichten bij. Dus voor mij was het even invoelen hoe ik deze op een natuurlijke manier kon laten samensmelten in mijn bestaande bewustzijnsmethode. Dat is voor mijn gevoel nu gelukt. Ik nodig jullie dan ook graag uit om te luisteren.
Het zijn geen live afleveringen, maar als er vragen zijn dan kun je die sturen naar info@moeitelooshelen.nl. Als je dat wilt, dan behandel ik je vraag/vragen in een van de volgende uitzendingen. De uitzendfrequentie is één keer in de twee weken, dus de volgende aflevering zou dan op 24 oktober zijn. Maar het kan ook sneller zijn; ik laat me leiden door mijn gevoel.
Alvast bedankt voor het luisteren en alle vragen en opmerkingen.
Hieronder staan de links waar je mijn podcast nu kunt vinden en waar je mij kunt volgen (ik ben nog bezig met o.a. YouTube).
Hier is de link naar Springcast die de podcasthost is. En dit is de link naar mijn podcast bij Spotify.

Een paar opmerkingen na de lancering:

  • “Gelijk geluisterd gisteren en wat word ik al zennn als ik naar je stem luister.”
  • “Wat een fijne podcast. Kan niet wachten tot de volgende.”
  • “Hoi Marlon, ik heb ze geluisterd, prachtig gedaan.”
  • “Dank je wel voor de podcast , heb net geluisterd en meegedaan met de oefening en heb lekker geschopt!“
  • “Wat een fijne podcast, alleen jouw stem is al helend.”
  • “Heeeeel mooi en duidelijk verwoord ik heb zeker geluisterd en geoefend.”
  • “Wat heerlijk om naar je te luisteren. En zo samen de oefening te doen. Ik verheug me op de volgende podcast.”
  • “Wat goed! Ik moest er ff inkomen maar zo fijn en ook met die praktische oefening op het eind!”

2-10-2022: Interview Indisch Ondernemen
Nog aan het nagenieten van een heel leuk en bijzonder interview dat Joyce Beckker met mij onlangs heeft afgenomen. De insteek was 'Indische roots', een boek dat Joyce met succes heeft uitgebracht en mij diepere inzichten heeft gegeven in mijn eigen roots. Jarenlang heb ik ze verguisd, niet omdat ik dat bewust deed, maar vanwege dat mijn  verdrietige ouders destijds zeiden: 'Omdat we nu in Nederland wonen, gaan we jullie zo opvoeden'. En er werd niet meer over onze afkomst gesproken. Maar zo werkt dat natuurlijk niet; er kwam van alles boven waar ik tegenaan liep toen ik negen jaar geleden voor mezelf begon, en nog steeds. Daar gaat dit interview over, met alle respect en liefde voor mijn ouders! 💞

Hieronder het intro van Joyce Beckker
“𝗠𝗮𝗮𝗸 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶̈𝘁𝗶𝗲”
Op haar schoolrapport prijkte een 10 voor gedrag en vlijt. Haar overbezorgde vader vond dat ze beter niet kon opvallen. Maar Marlon Brammer gaf op haar 53e gehoor aan haar innerlijke stem die zei dat ze de wereld iets te brengen had. Het 1e jaar van haar ondernemerschap ging ze door al haar (voorouderlijke) angsten heen. Met succes, want met haar methode ‘Moeiteloos helen’ gaat ze de landsgrenzen over. Marlon vertelt in dit boeiende interview haar inspirerende ondernemersverhaal. Bekijk en beluister het hier.


26 en 27-11: cursus Moeiteloos Helen op Curaçao
Op 26 en 27 november geef ik een uitgebreide cursus Moeiteloos Helen op Curaçao bij The Space! Wil je mee uit Nederland? Hier is de link om je aan te melden: https://www.thespacecuracao.com/events/ (scroll even naar beneden, de prijs is in Fl.). Zie ook mijn voorgaande post. Heb er al heel veel zin in!


10-10-2022: lancering podcast Moeiteloos Helen
Al een tijdje ben ik bezig met de voorbereiding voor een podcast die helemaal gaat over Moeiteloos Helen. Daar komt vrij veel bij kijken, dus ik heb rustig de tijd genomen om me erin te verdiepen en vooral ook het technische stuk onder de knie te krijgen. En dan heb ik het over het zelf opnemen en editen van de afleveringen. Het is alweer jaren geleden dat het boek is verschenen en ondertussen zijn er zoveel voortschrijdende inzichten bijgekomen. Daarover ga ik het in deze podcast ook hebben, plus dat ik natuurlijk ook oefeningen doe met veel actuele onderwerpen en voorbeelden. De afleveringen zijn niet live, maar het is wel mogelijk om achteraf vragen te stellen via de mail die, als je dat wil, terugkomen in de afleveringen. Allemaal heel spannend, maar ook erg leuk.
Ik heb ook een nieuwe website gemaakt die alleen over moeiteloos helen gaat en waar ook meer informatie over de podcast te vinden is: https://www.moeitelooshelen.nl/


15-9-2022: grotere ruimte Oudeweg
Vanaf 15 september heb ik de beschikking over een grotere ruimte waarin ik maximaal 12 deelnemers kan ontvangen voor een cursus of workshop. Dit geldt momenteel voor de cursus Praktisch Kwantumbewustzijn en de workshop Moeiteloos Helen.


1-9-2022: nieuwe website moeiteloos helen
In verband met de voorbereidingen voor mijn podcast heb ik besloten een aparte website te maken voor moeiteloos helen. Daar is ook een heel mooi logo voor gemaakt, bestaande uit de elementen van het yin-yangteken en de kleuren van het logo voor Inner Self Training. Moeiteloos Helen is de spil waar alles in mijn business en leven om draait. In oktober begin ik met het opstarten van een online academy waarin mijn workshops en cursussen komen te staan; deze blijf ik ook in Haarlem geven. Dus deze website zal de komende tijd flink worden uitgebreid.


1-9-2022: beëindiging individuele sessies
Per 1 september a.s. zal ik stoppen met het geven van individuele sessies. Inmiddels heb ik al vele coaches mogen inwerken in mijn methode Moeiteloos Helen, in diverse provincies van Nederland.
Er kunnen geen afspraken meer worden gemaakt voor individuele sessies, aangezien mijn agenda al tot 1 september vol zit. 
Wel zal ik nog doorgaan met het geven van workshops en cursussen. Daarnaast zal ik ook in het land (of daarbuiten) meer lezingen gaan houden over Moeiteloos Helen en Praktisch Kwantumbewustzijn. Deze zullen ook op de agenda komen te staan.


25-5-2022: mijn boek kun je ook weer hier bestellen

De 3e druk van mijn boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' is vanaf nu ook weer verkrijgbaar via deze website voor de prijs van € 17,50 inclusief verzendkosten. Betaling vindt vooraf plaats. Klik hier voor de bestelling. Verzending vindt alleen plaats binnen Nederland, aangezien de verzendkosten naar het buitenland veel hoger zijn geworden.

Het boek is op A5-formaat en bevat 100 bladzijden; het kan dus als brievenbuspakket worden verzonden (er kunnen twee boeken in één enveloppe). De afgelopen jaren zijn er al zo'n 400 exemplaren via de webshop verkocht.
Als je wilt kan ik het boek voor je signeren. Dit moet je dan wel even aangeven in het Opmerkingenveld.


13-12-2021: papieren Engels boek beschikbaar
Eindelijk is ook de papieren versie van mijn Engelse boek uit!
Ik ben er erg blij mee en ben nog verder de Engelse markt aan het exploreren. Ik merk dat ik nu pas besef dat ik een self publisher ben en daar ga ik de komende tijd veel meer aandacht aan besteden.
Het papieren boek is hier verkrijgbaar: Amazon.nl, Bruna.nl, De Slegte.nl and Bookspot.nl


17-11-2021: Engels e-book beschikbaar
Vanaf vandaag is de Engelse versie van mijn boek als e-book beschikbaar! De fysieke versie loopt wat vertraging op i.v.m. drukte, ik verwacht dat deze eind november geleverd kan worden via de bekende (online)boek-kanalen.

In ieder geval is Healing Awareness als e-book leverbaar door als eerste De Slegte: https://www.deslegte.com/healing-awareness-2915723/

De rest van de distributiekanalen zal binnenkort volgen en ik ben met een deskundige op dit gebied bezig om de Engelse boekenmarkt te gaan verkennen.
Inmiddels is het ook bij Amazon te bestellen!


14-11-2021: recensie geschreven door NBD Biblion

NBD Biblion is een dienstverlenende organisatie voor bibliotheken, gevestigd in Zoetermeer. Het bedrijf koopt namens veel openbare bibliotheken in Nederland boeken en overige media bij Nederlandse uitgevers. Het is een samenwerkingsverband van Nederlandse openbare bibliotheken, uitgevers en boekhandelaren. Het bestuur van de NBD Biblion bestaat uit vertegenwoordigers van de bibliotheek-, de uitgevers- en de boekhandelswereld. NBD Biblion is een bedrijf dat zonder winstoogmerk probeert de 'gang van het boek' in bibliotheken te optimaliseren. Het selecteert, recenseert en beschrijft nieuwe boektitels en verzorgt het uitleenklaar leveren van jaarlijks ruim 2 miljoen exemplaren aan de Nederlandse openbare bibliotheken en schoolmediatheken.

Recensie
Dit is de derde druk van een in eigen beheer uitgegeven boek. Bij deze versie heeft een redacteur de leesbaarheid vergroot. Na een korte inleiding en wat informatie over hoe de methode 'Moeiteloos helen' tot stand is gekomen, wordt in de vier belangrijkste hoofdstukken uitgelegd wat deze werkwijze inhoudt en hoe en in welke situaties die kan worden toegepast. Er is daarbij aandacht voor het praktijkwerk van de auteur, zowel op individueel basis als in de vorm van workshops, maar vooral ook op het zelf toepassen van deze manier van helen. Deze komt er voornamelijk op neer dat iemand klachten en aandoeningen en alle bijbehorende gevoelens accepteert, in plaats van ertegen te vechten. Door alle gedachten en emoties toe te laten en te uiten, kan er een blokkade verdwijnen. En daarmee ook de pijn of het ongemak. Omdat alles en iedereen met elkaar verbonden is, ziet de auteur deze methode als een leefwijze. Met heel veel praktische oefeningen en ondersteunende geluidsopnames op internet, waarvoor een toegangscode is opgenomen. Een lief, eenvoudig en zeer praktisch boek, waarmee heel veel mensen toegang kunnen krijgen tot een lichter leven. De toegangscode blijft in de NBD Biblion-uitvoering zichtbaar. Eerdere drukken zijn niet op a.i. aangeboden.
F. van Soelen


24 juni 2021: Engelse vertaling
Inmiddels is met de Engelse tekst van het boek een start gemaakt. Ik heb besloten dit boek zowel in fysieke vorm als ebook uit te brengen. Dit zal omstreeks eind oktober plaatsvinden via het centraal boekhuis.


22 juni 2021: Nederlands ebook een feit!
Medio juli verschijnt de Nederlandse ebook-versie van 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' op de markt! Ik ben daar heel erg blij mee. Bij de uitgever van mijn luisterboek (Bookora) is dit ebook eind deze maand al verkrijgbaar, met name bij de streamingdiensten Storytel, Nextory en BookBeat.
Mijn ebook is inmiddels verkrijgbaar bij o.a. de Readshop en bij Boeken.nl


25 mei 2021: de 3e druk van mijn boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' is uit!

Ik ben heel blij dat de 3e druk van mijn boek Moeiteloos Helen uit is. Het boek is op een aantal plekken aangevuld met voortschrijdende inzichten. Het wordt door het Centraal Boekhuis geleverd aan de boekenketens AKO, Bruna, Libris, Read Shop, enz. voor de prijs van € 15. Als het nog niet bij je boekhandel ligt, dan kunnen ze het voor jou bestellen.
Mijn boek is ook te koop bij Libris.nl voor dezelfde prijs, dus incl. verzendkosten. Je kunt het door hen laten bezorgen bij je thuis, op het werk of elders, of je kunt het afhalen bij een boekhandel naar keuze.
Eveneens zal mijn boek worden aangeboden aan bibliotheken en scholen en na de zomer aan bedrijven en instellingen. Heb je ideeën waar het boek ook van nut kan zijn, dan hoor ik dat graag!
Ik vind het fantastisch dat 'Moeiteloos Helen' nog meer wordt verspreid. Het bovenstaande houdt in dat je mijn boek niet meer via mijn eigen website kunt bestellen. Ik dank iedereen nogmaals die daar gebruik van heeft gemaakt.
Ik wens jullie allen veel leesplezier toe of plezier in het cadeau geven van dit boek aan anderen. Alvast bedankt!


21 maart 2021: inzet andere coaches Moeiteloos Helen

Mede omdat ik rustiger aan ga doen en de wachttijd voor een afspraak met mij toeneemt (ca. 4-5 weken momenteel), kun je tegenwoordig ook een beroep doen op zo'n 30 coaches in bijna het gehele land en eveneens in Portugal/Algarve, die ik heb getraind in het begeleiden van sessies op basis van Moeiteloos Helen (ook online).
Check mijn pagina Coaches Moeiteloos Helen voor hun gegevens.
Omdat ik minder ga werken, zal ik ook al mijn cursussen en workshops gaan afbouwen. Ik blijf uiteindelijk alleen de workshop Moeiteloos Helen en de cursus Moeiteloos Coachen doen op de dagen dat ik in mijn praktijk ben. Je hebt tot eind 2021 om de andere workshops/cursussen te volgen.


14 februari 2021: interview
In februari jl. vroeg Chris den Daas mij om een interview te geven over mijn boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf.
Dit zijn zijn begeleidende woorden:
In mijn interviewreeks met auteurs sprak ik met Marlon Brammer.
Spiritualiteit, of zoals Marlon het liever noemt, bewustzijnsverdieping, speelt sinds haar jeugd een centrale rol in haar leven. Na een moeilijke periode heeft zij van haar interesse haar broodwinning gemaakt. Ze heeft de methode "Moeiteloos helen" ontwikkeld en er een zeer toegankelijk boek(je) over geschreven. Kijk naar een gesprek met een bewogen vrouw in balans.

Hier kun je het interview zien/beluisteren.