Home » Sessies

Individuele begeleiding

De individuele sessies die ik geef zijn altijd naar binnen gericht. Ik laat je weer luisteren naar je lichaam zonder te oordelen of conclusies te trekken. Veelal zijn we onbewust in verzet, vooral tegen onszelf, en dat geeft disharmonie en energieverlies. Emoties die al jarenlang door ons zijn onderdrukt of die we niet willen voelen, leiden tot emotionele of fysieke blokkades, zoals allergieën, chronische ziektes, depressie, burn-out, fysieke pijn. En ook daar gaan we nog eens tegen in verzet. Door bewust te worden van het verzet en dit in overgave te aanvaarden, kom je weer in harmonie en innerlijke vrede met jezelf en dus ook met je omgeving. Ik begeleid je via mijn eigen ontwikkelde bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen, waarbij ik niets aan je denkwijzes en gedrag verander en evenmin oplossingen of inzichten aandraag. Dat doe jij zelf via jouw zeer intelligente zelfhelend vermogen!
Je krijgt ook handvatten mee, zodat je deze methode zelf in de praktijk direct kunt toepassen.

 

Pijnbevrijdingssessie
Soms is praten niet voldoende en kom je niet in diepere lagen terecht. In een pijnbevrijdings- of doorbraaksessie help ik je om - zonder inmenging van je verstand - je lichaam en het voelen in te gaan. Intuïtief vind ik blokkades in jouw spieren in voornamelijk de nek, op de rug en de ledematen en daar druk ik vervolgens vrij hard op. Door de pijn die opkomt kun je eindelijk je onderdrukte emoties of genegeerde pijnen ventileren en vindt er een emotionele ontlading plaats. Dit geeft direct ruimte en ontspanning.
Je ligt tijdens zo'n sessie op een behandeltafel en je houdt je kleding aan (behalve de schoenen).


Alle individuele sessies zijn op basis van vrije betaling. Dit geldt voor zowel particulieren als voor zzp'ers.
Als je vanuit een bedrijf bij mij komt of wanneer ik voor een bedrijf een cursus kom geven, gelden wel vaste tarieven.

De individuele sessies vinden plaats in Haarlem op donderdag, vrijdag en zaterdag. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

* Woensdag van 10.00-18.00 uur
* Donderdag van 10.00-18.00 uur
* Vrijdag van 10.00-18.00 uur
Op verzoek zijn andere dagen/tijden mogelijk.

Ik werk ook met een reservelijst, want soms is er eerder plek omdat iemand afzegt; geef dan aan dat je op de reservelijst wilt komen. Je wordt dan wel vaak last-minute ge-appt!

Sommige sessies kunnen ook op afstand via Skype of telefoon plaatsvinden. Het is raadzaam om met een headset te werken om de handen vrij te houden. Een telefonische sessie duurt eveneens gemiddeld 1,5 uur.

 

 

Een individuele sessie kan o.m. inhouden:
- lichaamsgerichte coaching: leren luisteren naar je lichaam
- leren omgaan met emotionele en fysieke blokkades
- leren anders om te gaan met je eigen hooggevoeligheid, ook in relatie tot anderen
- het leren toelaten van emoties/pijn, in plaats van ertegenin gaan
- leren omgaan met je mediamieke gaven/intuïtie
- coaching als je bent vastgelopen en niet weet hoe verder te gaan
- leren accepteren van en omgaan met een burn-out
- pijnbevrijdingssessie via lichaamswerk met kleding aan, wanneer praten geen zin meer heeft (zie verder op deze pagina)
- coach-de-coach-sessie; opnieuw in balans komen en je focus even naar binnen richten
- een Reiki-behandeling met kleding aan, over het algemeen zonder aanraking
- een individuele workshop of cursus met een andere deelnemer die jij zelf aandraagt.

Kinderen
Ook een sessie met of over je kind is mogelijk, als je kind bang is, mediamiek, hooggevoelig of als jij niet weet hoe je het beste met hem/haar kunt omgaan.


Een aantal sessies is aan te bevelen, omdat de bewustzijnsverschuiving vaak ingrijpend is. We zijn zo gewend om ons lichaam en onze emoties te negeren/onderdrukken of daartegen te vechten, dat er wat training/begeleiding nodig is om in aanvaarding en overgave te leren leven. Ik heb jaren ervaring op het gebied van coaching, hypnotherapie, regressie, mindfulness, aandachtsgerichte cognitieve gedragstherapie (MBCT) en diverse bewustzijnsmethodes.


Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een sessie en zet zelf al een paar data neer wanneer je kunt. Ik werk op de wo, do en vr. Momenteel is er een wachttijd van ca. 4 weken. Je kunt je ook aanmelden voor de reservelijst, mocht er eerder plek vrijkomen.
Sinds kort word ik ondersteund door ca. 30 coaches in bijna het gehele land die ik zelf heb getraind in begeleiding via moeiteloos helen. Je kunt rechtstreeks met hen contact opnemen voor het maken van afspraken of voor informatie. Zie pagina Coaches Moeiteloos Helen.