Individuele begeleiding

Veranderingen per 1 januari 2023
Vanaf 1 juni ben ik weer gestart met het geven van individuele sessies, die gestoeld zijn op mijn methode Moeiteloos Helen.
Voorwaarde is dan ook dat je deze methode al kent en toepast. Pas wanneer je met de oefeningen niet verder komt of niet alleen verder durft te gaan i.v.m. bijvoorbeeld een trauma, kun je een sessie met mij boeken. Ik doe geen langere begeleidingstrajecten meer. 
Je kunt kennismaken met de methode Moeiteloos Helen door deel te nemen aan de workshop Moeiteloos Helen (zie ook agenda) of mijn boek Moeiteloos Helen te lezen en vooral de oefeningen te hebben toegepast. Ook kun je luisteren naar mijn gratis podcast Moeiteloos Helen, waarin ik tevens oefeningen doe. 

Voor deze sessies geldt een vaste prijs van € 60 (incl. 21% btw) voor ca 1,5 uur. 

De sessies vinden plaats in Haarlem (Waarderpolder) op dinsdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.


Momenteel is er een wachttijd van ca. 2 maanden. Het is uiteraard mogelijk andere coaches te benaderen die ook met Moeiteloos Helen werken. In bijna elke provincie zit er één (en ook in België, Portugal en Suriname), zie hiervoor deze lijst met coaches.

Ik werk ook met een reservelijst, want soms is er eerder plek omdat iemand afzegt; geef dan aan dat je op de reservelijst wilt komen. Je wordt dan wel vaak last-minute ge-appt!


 

 

Sommige sessies kunnen eventueel op afstand via telefoon  of whatsapp plaatsvinden. Het is raadzaam om met een headset te werken om de handen vrij te houden. Een telefonische sessie duurt eveneens gemiddeld maximaal 1,5 uur.

 

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een sessie en zet zelf al een paar data neer wanneer je kunt. Ik werk op de vrijdag en zondag. Momenteel is er een wachttijd van ca. 2 maanden.