Home » Sessies

Individuele begeleiding

De individuele sessies die ik geef zijn altijd naar binnen gericht. Ik laat je weer luisteren naar je lichaam zonder te oordelen of conclusies te trekken. Veelal zijn we onbewust in verzet, vooral tegen onszelf, en dat geeft disharmonie en energieverlies. Emoties die al jarenlang door ons zijn onderdrukt of die we niet willen voelen, leiden tot emotionele of fysieke blokkades. En ook daar gaan we nog eens tegen in verzet. Door bewust te worden van het verzet en dit in overgave te aanvaarden, kom je weer in harmonie en innerlijke vrede met jezelf en dus ook met je omgeving. Ik begeleid je via de bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen, waarbij ik niets aan je denkwijzes en gedrag verander en evenmin oplossingen of inzichten aandraag. Dat doe jij zelf via jouw superintelligente zelfhelend vermogen!
Je krijgt ook handvatten mee, zodat je deze methode in de praktijk direct kunt toepassen.
Alle individuele sessies zijn op basis van vrije betaling. Voor zakelijk gelden wel vaste tarieven.

De individuele sessies vinden meestal plaats in Haarlem op doordeweekse dagen overdag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur (behalve maandag en dinsdag). Dit kan sinds kort ook in het weekend. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.
Sommige sessies kunnen ook op afstand via Skype of telefoon plaatsvinden. Het is raadzaam om met een headset te werken om de handen vrij te houden. Een sessie op afstand duurt eveneens gemiddeld 1,5 uur en deze sessies vinden alleen plaats in de avonduren op doordeweekse dagen, op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

Locatie Capelle a/d IJssel
Eén keer in de maand ben ik in Capelle a/d IJssel bij Sensibel, Centrum voor Healing & Bewustzijn voor het geven van individuele sessies en wel van 11.00-19.00 uur. Het adres is:
Johan Jongkindrade 285c.
Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Zie agenda voor data.

Bij jou thuis

Indien niet meer dan een uur reistijd met de auto (vice versa), dus niet verder dan 30 km vanaf IJmuiden gerekend. Hiervoor breng ik wel apart kosten in rekening. Die kosten bereken ik aan de hand van de afstand op routenet.nl x € 0,20.

 

Een individuele sessie kan o.m. inhouden:
- lichaamsgerichte coaching: leren luisteren naar je lichaam
- leren omgaan met emotionele en fysieke blokkades
- leren anders om te gaan met je eigen hooggevoeligheid, ook in relatie tot anderen
- het leren toelaten van emoties/pijn, in plaats van ertegenin gaan
- leren omgaan met je mediamieke gaven/intuïtie
- coaching als je bent vastgelopen en niet weet hoe verder te gaan
- leren accepteren van en omgaan met een burn-out
- doorbraaksessies via lichaamswerk met kleding aan als je met praten niet meer verder komt; dit vraagt overgave van jou *)
- coach-de-coach-sessie; opnieuw in balans komen en je focus even naar binnen richten
- een Reiki-behandeling met kleding aan, over het algemeen zonder aanraking *)
- een individuele workshop, inwijding of cursus als je die niet in groepsverband wilt volgen.

 

*) deze sessies zijn i.v.m. de Corona-situatie niet mogelijk tot 1 juni.

Ook een sessie met of over je kind is mogelijk, als je kind bang is, mediamiek, hooggevoelig of als jij niet weet hoe je het beste met hem/haar kunt omgaan.

Een aantal sessies is aan te bevelen, omdat de bewustzijnsverschuiving vaak ingrijpend is. We zijn zo gewend om ons lichaam en onze emoties te negeren/onderdrukken of daartegen te vechten, dat er wat training/begeleiding nodig is om in aanvaarding en overgave te leren leven. Ik heb jaren ervaring op het gebied van coaching, hypnotherapie, regressie, mindfulness, aandachtgerichte cognitieve gedragstherapie (MBCT) en diverse bewustzijn- en helingmethodes.
Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een sessie en zet zelf al een paar data neer wanneer je kunt. Ik werk niet op maandag en dinsdag.