Individuele begeleiding

Verandering en nieuwe start sessies per 1 januari 2023
Vanaf 10 januari a.s. start ik weer met het geven van individuele sessies, die gestoeld zijn op mijn methode Moeiteloos Helen. Voorwaarde is dan ook dat je deze methode al kent en toepast. Pas wanneer je er niet uitkomt of niet alleen verder durft te gaan i.v.m. bijvoorbeeld een trauma, kun je een sessie met mij boeken.
Je kunt kennismaken met de methode Moeiteloos Helen door deel te nemen aan de workshop Moeiteloos Helen (zie ook agenda) of mijn boek Moeiteloos Helen te hebben gelezen en vooral de oefeningen te hebben toegepast.

Alle individuele sessies zijn op basis van vrije betaling. met een ondergrens van € 40. Dit geldt voor zowel particulieren als voor zzp'ers.
Als je vanuit een bedrijf bij mij komt of wanneer ik voor een bedrijf een cursus kom geven, gelden wel vaste tarieven.

De individuele sessies vinden plaats in Haarlem op donderdag en vrijdag. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

* Dinsdag van 10.00-16.00 uur
* Vrijdag van 10.00-16.00 uur

Momenteel is er een wachttijd van ca. 2 maanden. Het is uiteraard mogelijk andere coaches te benaderen die ook met Moeiteloos Helen werken. In bijna elke provincie zit er één (en ook in België, Portugal en Suriname), zie hiervoor deze lijst met coaches.

Ik werk ook met een reservelijst, want soms is er eerder plek omdat iemand afzegt; geef dan aan dat je op de reservelijst wilt komen. Je wordt dan wel vaak last-minute ge-appt!


 

 

Sommige sessies kunnen eventueel op afstand via Skype of telefoon plaatsvinden. Het is raadzaam om met een headset te werken om de handen vrij te houden. Een telefonische sessie duurt eveneens gemiddeld maximaal 1,5 uur.

 

Kinderen
Ook een sessie met of over je kind is mogelijk, als je kind bang is, mediamiek, hooggevoelig of als jij niet weet hoe je het beste met hem/haar kunt omgaan.

 

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een sessie en zet zelf al een paar data neer wanneer je kunt. Ik werk op de dinsdag en vrijdag. Momenteel is er een wachttijd van ca. 2 maanden.