Individuele begeleiding

Veranderingen per 1 januari 2024
Onlangs ben ik op een laag pitje weer gestart met het geven van individuele sessies, die gestoeld zijn op mijn methode Moeiteloos Helen.
Voorwaarde is dat je deze methode al kent en toepast. Pas wanneer je met de oefeningen niet verder komt of niet alleen verder durft te gaan i.v.m. bijvoorbeeld een trauma, kun je een sessie met mij boeken. Ik doe geen langere begeleidingstrajecten meer. 
Je kunt de methode Moeiteloos Helen leren door mijn boek Moeiteloos Helen te lezen of te beluisteren en vooral de oefeningen toe te passen.
Ook kun je luisteren naar mijn gratis podcast Moeiteloos Helen, en de daarbij behorende oefeningen doen. 

Vrije betaling met ondergrens
Voor sessies hanteer ik als ondergrens € 60 (incl. 21% btw) voor ca. 1,5 uur. Deze vorm van betaling betekent dat je het bedrag zelf eventueel kunt verhogen. 
Kleine zelfstandigen kunnen na betaling een factuur krijgen.
Mocht je de ondergrens niet kunnen opbrengen, neem dan even contact met mij op via info@innerselftraining.nl

Beschikbare dagen
De sessies vinden plaats in Haarlem (Waarderpolder) op vrijdag  tussen 10.00-16.00 uur en zondag alleen van 10.00-14.00 uur. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. 
Voor telefonische sessies kun je ook op maandag en donderdag bij mij terecht.

De sessie zelf
Een sessie kan bestaan uit een zitsessie waarin ik met jou samen een trauma inga waarin jij alleen niet verder komt, of het bestaat uit een pijnbevrijdingsbehandeling op de behandeltafel (natuurlijk niet mogelijk bij telefonische sessies, maar toch kan ik via de telefoon toch wel een heel stuk met jou de pijn in). Het kan ook een combinatie zijn van beide. Dit wordt vaak ter plekke duidelijk. 

 

Momenteel is er een wachttijd van ca. 1 maand. Het is uiteraard mogelijk andere coaches te benaderen die ook met Moeiteloos Helen werken. In bijna elke provincie zit er één (en ook in België, Portugal en Suriname), zie hiervoor deze lijst met coaches.

Ik werk ook met een reservelijst, want soms is er eerder plek omdat iemand afzegt; geef dan aan dat je op de reservelijst wilt komen. Je wordt dan wel vaak last-minute geappt!

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een sessie of stuur een mail naar info@innerselftraining.nl 
Geef zelf al een paar data en tijdstippen door waarop jij kunt.