Home » Contact » Meer gegevens » Route/bereikbaarheid

Route/bereikbaarheid

Inner Self Training
Oudeweg 147
2031 CC   HAARLEM
Tel. 0619424612

 

Met de auto (gratis parkeren naast de deur)
Vanaf Alkmaar-Beverwijk
Neem op de A9 de afslag A200 Haarlem-Halfweg. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Haarlem.
* Blijf rechtdoor rijden en neem NIET de afslag Haarlem-Centrum. Je rijdt door naar ‘boven’ toe, richting Ikea. Bij het 1e verkeerslicht (Ikea) rijd je rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht (rechts zie je de KPN-mast) rijd je ook nog rechtdoor, richting Haarlem-Noord/Bloemendaal, de Oudeweg op. Direct na de bocht ga je rechts het ventweggetje op en blijf je parallel aan de Oudeweg rijden; het ventweggetje heet overigens ook de Oudeweg. Je rijdt dus vóór de ingang van CARWASH langs. Aan het einde van dat ventweggetje zitten wij op nummer 147, bij het grote bord TE HUUR (zie pnderstaande foto). Je kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein. Zie ook groene route hieronder.

Vanaf Amsterdam-Utrecht
Neem op de A9 de afslag A200 Haarlem-Halfweg. Neem de rotonde driekwart richting Haarlem.
Volg bovenstaande routebeschrijving vanaf  *.   

 

Met OV
Trein
In het weekend en door de weeks kun je er ook met de trein komen. Stap uit op station Haarlem Spaarnwoude. Van daaruit is het ca. 8 minuten lopen naar de Oudeweg 147 toe. Je loopt langs Ikea. Zie paarse looproute hieronder.
Let op: afhankelijk van waar je vandaan komt, moet je misschien een hoge brug overlopen met trappen. In september 2019 wordt gestart met het bouwen van liften, die in het voorjaar 2020 gereed zullen zijn.
Hieronder staan de reistijden aangegeven vanaf verschillende stations in Nederland naar station Haarlem Spaarnwoude, check ook ns.nl

Bus
Doordeweeks zijn we vanaf station Haarlem of station Spaarnwoude te bereiken met Lijn 15 die 1x in het uur rijdt. Stap uit bij de bushalte Nijverheidsweg. Van daaruit is het 4 minuten lopen naar de Oudeweg 147.
Ook zijn we vanuit Haarlem of Amsterdam te bereiken via buslijnen 680 en 2 die op NS-station Haarlem Spaarnwoude stoppen. Voor de looproute vanaf het NS-station of de bushalte vanaf de Nijverheidsweg, zie paarse route hieronder en check https://9292.nl/