Home » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Jessica
2 maanden geleden

Vandaag de Cursus Moeiteloos Coachen en Pijnbevrijding van Marlon Brammer gedaan. Tevens onderdeel van mijn opleiding bij Sensibel Academie. Wat een geweldige manier van coaching! Ik kan niet wachten om dit in mijn praktijk toe te kunnen passen! 💜

Leonie
2 maanden geleden

Enorm bedankt lieve Marlon voor alles! De mooie inzichten, lessen, steun en bekrachtigende bemoedigende woorden die je geeft.

Jill
2 maanden geleden

Marlon Brammer van Inner Self training blijft een inspiratiebron voor mij, mede dankzij haar mijn praktijk gestart. Jaren geleden omgaan met HSP cursus gevolgd, Moeiteloos Helen coaching, workshop Pijnbevrijding en diverse individuele coachinggesprekken.
Het energiewerk en intuitieve werken en coachen, dat past bij mij en is mijn 'ding'. Moeiteloos Helen meditaties zijn eenvoudig, effectief en zo toe te passen...
Dank Marlon voor jouw inspirerende werk😘🙏🏼🤗💖🍀💫💗🌹

Brigit
3 maanden geleden

Moeiteloos Helen is een mooi boek, geschreven door een bewuste vrouw. Haar naam is Marlon Brammer
Het omgaan met jezelf en gevoelens op een manier waar jou leven eenvoudiger door wordt.
Door het luisterboek maakt zij dat voelbaar met haar stem op een fijne heldere wijze.

Simone
3 maanden geleden

Dankzij Marlon en haar wijze van omgaan met pijn, ben ik wederom zonder medicatie door een zeer zware buikpijn aanval gegaan..
Ik heb een darmvernauwing en als die zichzelf afsluit is dat een vreselijk pijnlijk gevoel..
Waar ik hiervoor zeer zware medicatie moest nemen tegen de pijn en zelfs dat hielp nog niet eens zo goed, doe ik het dus liever voortaan zonder medicatie, behalve natuurlijk als het echt niet anders kan..
Maar omdat ik beter luister naar mijn lichaam, weet ik wanneer ik goed zit of dat ik het aan zou kunnen zonder medicatie..
Ps Ik promoot hier niet dat je geen medicatie moet nemen indien nodig.. Maar luister naar wat jouw lichaam nodig heeft..
Ps 2.. Ja ik laat het ook voor de zekerheid verder nakijken door de specialist.. 😉
https://libris.nl/boek?authortitle=marlon-brammer-lohn/moeiteloos-helen--9789082922806#

Daniëlle
7 maanden geleden

Leestip!
De zomer komt eraan en daarmee ook de tijd om een goed boek te lezen. Ik heb een tip voor je: de nieuwe druk van het boek Moeiteloos Helen van Marlon Brammer. En echt niet alleen omdat ik een kleine bijdrage heb mogen leveren aan het boek als redacteur. 😉
Nee, omdat Marlon Brammer als coach een hele grote positieve invloed heeft (gehad) op mijn leven en ik dit iedereen gun. Ik wil Marlon heel erg bedanken voor alles wat zij voor mij heeft betekend als trainer, coach en opleider.
Door Marlon ben ik weer teruggekomen bij mezelf, letterlijk weer in contact gekomen met mijn lijf en heb ik geleerd om weer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn intuïtie. Zeker de afgelopen 1,5 jaar, tijdens Corona, heb ik de tijd genomen om mijn Reiki graad te behalen en veel cursussen en trainingen te volgen op het gebied van coaching, communicatie en lichaamsbewustzijn.
De coachingsmethode Moeiteloos Coachen resoneert zo, dat ik hier ook graag mee wil werken. Ik heb zulke bijzondere resultaten gezien en ervaren. Magic. ✨ Juist door het loslaten van de resultaten.
Alleen maar door ‘moeiteloos’ in contact met je lijf te zijn. Aanwezig te zijn bij alles wat zich aandient. Aanwezigheid, mindfulness of presence, hoe je het ook noemt. Als je dat lukt.. That’s where the magic happens! ✨ Het boek Moeiteloos Helen geeft je alle praktische tips en tools die je daarvoor nodig hebt.
Die magic, dat gun ik iedereen! ❤️

Donja
7 maanden geleden

Er is niemand in de wereld bij wie ik meer mijzelf kan zijn en bij wie ik me meer gezien en gehoord voel dan bij haar.
Bij deze lieve, mooie en ook nog super grappige vrouw, mag ik schreeuwen vloeken tieren huilen, alles er uit gooien en nog houdt zij net zoveel van mij.
Buiten dat Marlon een prachtige praktijk heeft waar ze zoveel mensen met liefde helpt moeiteloos te helen, heeft ze met haar man 2 geweldige kinderen, heeft ze een boek geschreven over haar methode MOEITELOOS HELEN en is altijd in gevoels onderzoek naar haar zelf, haar roots en de verbindingen in het universum.
Ik ken niemand zoals zij.
Zo vol liefde en zonder oordeel maar wel met een mening, begrip vol, inlevend, empatisch, vol compassie en maar altijd duidelijk!
Lieve marlon er zijn geen woorden nodig om je te laten weten hoeveel ik van je houd.❤️✨
In lak’ech
Tu eres mi otro yo

Laura
7 maanden geleden

Als onderdeel van de opleiding energetisch zelfhelend therapeut hebben we vandaag een verdiepingsdag gehad van de methode moeiteloos helen bij Marlon Brammer. Zo waardevol!! Het toepassen van deze methode is haaks op wat we van jongs af aan geleerd hebben. We zijn zo gewend geraakt aan het denken, waardoor ons is afgeleerd te voelen. Vooral pijn, boosheid en verdriet mag er niet zijn. Met als resultaat dat emoties die al jarenlang door ons zijn onderdrukt leiden tot emotionele of fysieke blokkades, zoals allergieën, chronische ziektes, burn-out, fysieke pijn etc... En ook daar gaan we nog eens tegen in verzet. Want dat willen we niet.
In deze methode leer je te luisteren naar je lichaam zonder te oordelen of te verklaren. Je wordt je bewust van je eigen weerstand je leert om alles toe te laten. Geen gesprekken over het verleden maar direct naar de kern. Je lichaam vertelt je wat er opgeruimd dient te worden.
Veel zin om met deze methode verder aan de slag te gaan.

Daan
een jaar geleden

Wat een heldere mooie moeiteloze inzichten heb ik mogen ervaren afgelopen zaterdag. Ik ben dankbaar jou te ontmoeten in ons samenzijn.
Lieve groet,
Daan🌺

Gerda
een jaar geleden

Uit eigen ervaring kan ik benadrukken hoe ontzettend geweldig moeiteloos helen werkt. Heel bijzonder hoe jij met iedereen en alles oordeelloos omgaat. Heel hartelijk dank lieve Marlon voor alles wat je al voor me gedaan hebt.
Liefs Gerda

Elise
een jaar geleden

Lieve Marlon wat super fijn. Afgelopen vrijdag heb ik een sessie voor het eerst bij je. Wat was dat geweldig en zo fijn. Ik vond het een hele rijke ervaring. En ik zal nog zeker een keer contact met je op nemen. Ik vond het erg fijn. Je bent een lief mooi persoon ❤
Ik wens je veel geluk en liefde lieverd. Geniet er van.
Veel liefs Elise

Audrey
een jaar geleden

Een prachtig weekend training ' Innerlijk Meesterschap' op 3 en 4 oktober van Marlon Brammer
in Portugal 💜💫. Dat was nou eens een Waar Ervaringskado🥰, met hart en ziel verbonden met deze prachtige groep🙏🌺

Paco
een jaar geleden

Moeiteloos helen
Nadat het boek door de brievenbus heen kwam (op het juiste moment) ben ik het in een keer gaan lezen. Heel erg interessant. En je leert op verschillende manieren om met jezelf om te gaan. In maart ben ik heel erg boos, teleurgesteld en verdrietig over me leven geweest. Dingen klopte niet meer en alles om me heen was heel anders bezig. Illusies waren kapot gemaakt en er klopte dingen gewoon niet meer. Maar nadat ik het boek heb uitgelezen, ben ik eigenlijk niet gelijk er mee begonnen. De helende energieën waren nog aanwezig van de behandelingen die ze me had gegeven en nu werd het mentaal tijd om zelf te veranderen. Dat was een hele zware. Via het boek heb ik begrepen dat alles bestaat uit energie. Best heftig. En dan moet dat ook nog eens verwerkt worden. Daarna pak je het weer op en ga je verder naar het volgende stukje. Je bent zelf de baas over je eigen energie. Ipv te denken dat het allemaal geen zin heeft dat beperkt de energie al om je heen en met een gedachte van: Hee ik kan het, daarmee bereik je al zoveel meer. Letten op je eigen gedachtes en alles wat je wilt in je leven. Jij hebt dat zelf in de hand. Zelfs als de situatie zo negatief om je heen ligt. En dat laat je weer ff rusten. Volgend hoofdstuk. Dingen begrijpen vanuit de kindertijd. Ik ben altijd heel erg boos geweest op me leven en de mensen met wie ik vroeger heb geleefd. Mishandeling na mishandeling. Maar na een maand ben ik op besef gekomen dat het eigenlijk geholpen heeft en me sterker heeft gemaakt. Ik heb van hun een les gekregen en zij hebben hopelijk een les van mij gekregen. Niet makkelijk geweest maar lief zijn voor jezelf en jezelf de tijd gunnen om alles te verwerken en je er aan toe te geven is een mooi pad. En zo blijf je telkens jezelf weer leren kennen. Sommige onderwerpen zijn niet makkelijk maar als je daar achter kan kijken zie je de echte les en boodschap om te begrijpen waarom je er bent. Het is nu 7 maanden verder en in de afgelopen 3 maanden heb ik meer geleerd en begrepen waarom ik hier ben en dat acceptatie de echte healing is. Acceptatie dat je je niet lekker voelt en je er maar aan overgeeft omdat vechten geen zin heeft tegen de emotionele emoties die in je hoofd omgaan. 7 maanden en ik hier nog mee bezig. 14 therapieen gehad, heel wat EMDR en mensen die zeggen van verstop je gevoelens. Dat leid je af. En acceptatie heeft me nu op het punt gebracht dat ik er dus echt in geloof 😁
Geweldig boek dus. Voor iedereen een aanrader. Lees het af en toe en ga naar de onderwerpen in je leven.

Luus
2 jaar geleden

Was vanmorgen bij een workshop bij Marlon, prachtig, een geweldige vrouw. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Met dank! En liefs, Lucy

Diana
2 jaar geleden

Ik heb hier bijna al mijn cursussen geleerd en ben nog niet uitgeleerd! Marlon is zo helder en duidelijk met haar lesgeven. Heel erg down to earth, en ontzettend lief 🥰 ik volg Marlon al vanaf het moment dat ze begon met cursussen en workshops geven, en haal er zoveel plezier en lessen uit. Ook de behandelingen die ze geeft, helpen mij verder in mijn helingsprocessen en persoonlijke groei. Mijn grootste groei heb ik mede dankzij haar ontwikkeld, en ik zou het iedereen aanraden om bij haar een cursus/workshop of behandeling te ervaren. Iedereen verdiend het om de energie van Marlon te ervaren 🙏🏽💫💞 ze is voor mij in ieder geval een groot voorbeeld en ik volg haar graag in haar voetsporen, met een vleugje Diana natuurlijk ❤️