Home » Reacties

Reacties

Marloes
14 uur geleden

Dank je Marlon voor de bijzondere, mooie workshop Stembevrijding 🙏

Op intuïtieve manier je stem laten horen door woorden, zinnen, namen te zingen zonder dat je hoeft te letten op: hoe kom ik over, zing ik vals, zing ik goed? Alles mag, niets hoeft.
Emoties komen vrij, ontlading, lachen, huilen. Je emoties voelen en toelaten als je in de kring toegezongen wordt ...

Hartverwarmend

🙏💗🙏

Pat
2 maanden geleden

Ik raad Marlon zeker aan. Ik heb een zwaar jaar gehad met moeilijke keuzes. Maar Marlon heeft me allemaal dingen laten zien hoe het ook kan en heeft me leren begrijpen hoe dingen in elkaar steken en sinds een paar maanden kan ik rustig leven met heel veel energie. Als je een wonder nodig hebt dan raad ik zeker marlon aan 😁

Elise
2 maanden geleden

Ik had het jaar niet mooier kunnen afsluiten dan met deze cursus van Inner Self Training Haarlem. Marlon Brammer is de laatste maanden een enorme inspiratiebron voor mij. Ik heb bij haar enkele sessies gevolgd en naar aanleiding hiervan de workshop Moeiteloos Helen en afgelopen zaterdag de cursus Moeiteloos Coachen gevolgd. Haar manier van werken is ontzettend doeltreffend. Eenvoudig en tegelijkertijd diepgaand. Bevrijdend. Wat je klacht ook is. En nu mag ik haar manier van coachen doorgeven. Ik ben BLIJ!

Tiny
2 maanden geleden

Lieve Marlon Brammer..mijn eerste ontmoeting met jou was zeer bijzonder..je kwam zó binnen..je liet me zien dat huilen mag..mijn boosheid werd steeds minder en verdriet mocht er zijn..je hebt me hier ontzettend mee geholpen..ik ben er nog niet,,maar ben op de goede weg..dank je wel..🌹😘

Annelies
3 maanden geleden

Hi Marlon, ben net klaar met het beluisteren van je boek. Echt zo mooi verteld, fijne stem om naar te luisteren. Dank je wel! 🦋

Thea
4 maanden geleden

Marlon leeft wat ze geeft en dat maakt het zo zuiver en authentiek. Ze biedt een veilige bedding waarin Alles er mag Zijn. Naast de diepte in zorgt ze met haar lach ook voor heel veel luchtigheid en blijdschap. En bekrachtiging. Heb al veel wonderlijke dingen mogen ervaren.

Donja
4 maanden geleden

De trainingen en sessies bij Marlon zijn life changing geweest voor mij! Ze laat je zien hoe het allemaal wat makkelijker kan en hoe je zelf door relatief kleine aanpassingen grote verandering in je leven kan maken.
Dank je wel lieverd!
✨🌟💫⭐️⚡️

Joke
5 maanden geleden

Prachtig Marlon ❤️ heerlijk om te luisteren naar jouw warme stem ❤️ dank je wel voor je luisterboek 😘

Nikki
6 maanden geleden

Ik kende Marlon al via haar praktijk waarin zij mij de nodige inzichten en wijsheden heeft bijgebracht voor mijn innerlijke groei. Dat heeft mij ook ontzettend geholpen met schrijven. Dit boek, Moeiteloos Helen, is werkelijk een nieuwe kijk op de wereld met betrekking tot onze gezondheidszorg. Als ze dit zouden toepassen op scholen en binnen andere organisaties zou onze gezondheidszorg er binnen een paar jaar compleet anders uitzien. Het is werkelijk de kern van waar alles omdraait en ook nog eens bewezen effectief. Wij doen elke dag de oefeningen met veel plezier en hebben er ontzettend veel baat bij. Het boek schiet echt met kop en schouders boven andere zelfhulpboeken uit en bevat een methode die laagdrempelig is toe te passen.
Lieve Marlon, bedankt voor jouw prachtige boek en alle wijsheden waarmee jij niet alleen mij, maar heel veel anderen dagelijks inspireert en motiveert.

Alike
6 maanden geleden

Hallo Marlon, op 25 augustus deel genomen aan de gratis afstandsessie moeiteloos helen op Facebook. Ik voelde duidelijk dat er aan bepaalde delen gewerkt werd. Ook mijn man heeft mee gedaan. Het was een heel mooie ervaring die nog even heeft doorgewerkt. Dank je wel dat we er bij mochten zijn.

Marga
7 maanden geleden

Zeer goede verzendservice na mijn bestelling bij bol.com en een heel goed boek. Ik hoop eens op een kennismaking! Ben het boek voor de tweede keer aan het lezen.
Groetjes, Marga

Natas
7 maanden geleden

Vanochtend weer veel geleerd tijdens de workshop Toelaten en Cocreatie van Marlon Brammer.
Nu nog even op het strand uitwaaien en verder mooie dingen creëren. ✨
Mijn creativiteit laten stromen. Wat is er nog meer mogelijk?
Wat mag er ontstaan?
Toelaten en overgave en het laten groeien.
Het gewoon laten gebeuren zonder de “ja maar”
Je angsten aankijken en doorvoelen.
Accepteren dat er blokkades zijn.
Doorvoelen van gevoelens en emoties, welke dan ook.
Uitspreken en visualiseren in jouw wens.
Creëren en daarin de acties (mogen en durven) nemen.
Vertrouwen op wat er komt door te creëren, het toe te laten en daarop jouw pad te kunnen nemen. 🙏

Josje
7 maanden geleden

Ondanks het warme weer vanmorgen deel 4 van 'n heerlijke cursus Intuïtieve Waarneming gevolgd. Lieve Marlon Brammer wat voel ik mij toch thuis bij jouw workshops/trainingen. Jouw manier van lesgeven is helder, liefdevol, betrokken en zo lekker aards. Dank je wel weer! ❤️
Liefs, Josje

Sandra
8 maanden geleden

🌹Moeiteloos Helen
Ik heb dit boek in één adem uitgelezen en wow wat een herkenning allemaal. Ik had al een aantal workshops van Marlon mogen volgen en veel kwam tijdens deze workshops al aan bod. Veel van de oefeningen ook toen al meegekregen en ik kan alleen maar zeggen.. het werkt echt!... En ook dingen tegengekomen waarbij ik dacht goh niet eerder aan gedacht ik ga deze bij behorende oefeningen ook zeker doen. Vooral de stukken die gingen over loslaten versus toelaten kwamen bij mij binnen. Aanvaarden voorkomt strijd en daarmee voorkom je blokkades. En ook het gaat nooit om de situaties maar altijd wat voor emoties het teweegbrengt bij jezelf. De antwoorden liggen in ons zelf, de genezing ook.
Dank je wel lieve Marlon Brammer voor het schrijven van dit prachtige inzichtgevende boek. Wat overigens ook heerlijk makkelijk weg leest!

Liz
8 maanden geleden

Lieve Marlon, via mijn coach kwam ik op jouw website, vandaag is je boek binnengekomen en ik ben ervan aan het stuiteren! Alles wat je schrijft raakt me. Dank je wel!

Reactie plaatsen