Reactie plaatsen

Reacties

Jane
2 jaar geleden

Afgelopen vrijdag de training "begeleiding kindpijn" gevolgd.
Een verdieping op *moeiteloos helen* die ik eerder gedaan heb.
Gister ben ik daar direct mee aan het werk gegaan met iemand die claustrofobie heeft ontwikkeld door een trauma in zijn kinderjaren.
Hij is als kind uren lang opgesloten geweest in een donkere kast.
Hierdoor was het voor hem niet mogelijk om door de wasstraat te gaan.
Hij ervaarde zoveel angst bij de gedachten opgesloten te zitten.
Na 1 sessie zijn we naar de wasstraat gereden en hebben we de sessie tijdens het wasprogramma af kunnen ronden en daarmee de angst overwonnen!
#trots

Huub
2 jaar geleden

Hallo Marlon, ik heb jouw boek gelezen en bepaalde handenoefeningen gedaan. Schitterend boek. Het review staat in mijn literatuurlijst op mijn website. www.huubsfibromyalgiesite.nl

Su
2 jaar geleden

Jaren geleden kwam ik in contact met Marlon Brammer en haar helingsmethode "Moeiteloos Helen". Deze methode is door haarzelf bedacht en ontwikkeld. Deze methode is ervoor gemaakt om alle blokkades die zijn ontstaan door verzet of weerstand. Verzet tegen anderen, tegen de wereld, tegen veranderingen en tegen onszelf.
De blokkades in het lichaam kunnen zich uiten in pijn, angsten, aandoeningen of ziektes. En vaak gaan we hierdoor nog meer in het verzet.
Het toepassen van de Moeiteloos Helen methode, laat je terugkeren naar het moment waarop de emoties ontstaan zijn tijdens traumatische ervaringen. Het laat je teruggaan naar het moment waarop de emotie is ontwikkeld en door vervolgens in deze emotie te stappen, kun je hem volledig doorvoelen en vervolgens laten wegvloeien. Je moet deze emotie dan wel helemaal de ruimte geven.
De laatste weken heb ik deze methode er weer bij gepakt, ook omdat er momenteel behoorlijk wat oud zeer wordt aangeraakt en naar boven komt borrelen. Het geeft enorm veel verlichting en ruimte in je systeem waardoor energie weer gemakkelijker kan gaan stromen. In augustus ga ik op cursus bij Marlon om als coach deze methode toe te passen op anderen. Ook al weet ik wel hoe, het is toch fijn om het goed uitgelegd te krijgen. En met deze methode wil ik anderen ook weer bevrijden en lichter laten voelen.
Liefs, Su

Aliana
2 jaar geleden

Lieve Marlon, je bent een verrijking in ieders leven ... en vooral in de mijne ... er gaat geen dag voorbij dat je niet te pas komt ... veel geleerd en maak nog steeds veel gebruik van al jouw wijsheden.
Dankbaar voor altijd en tot snel bij de nieuwe te volgen cursussen 😘

Marie
2 jaar geleden

Bedankt voor de lessen. Ik pas ze nog steeds toe.
Het verbaast mij soms dat sommige hevige pijnen door jou leerzame oefeningen minder worden of zelfs verdwijnen. Dat je nog heel veel mensen mag helpen om zichzelf weer terug te vinden.

Jessica
3 jaar geleden

Vandaag de Cursus Moeiteloos Coachen en Pijnbevrijding van Marlon Brammer gedaan. Tevens onderdeel van mijn opleiding bij Sensibel Academie. Wat een geweldige manier van coaching! Ik kan niet wachten om dit in mijn praktijk toe te kunnen passen! 💜

Leonie
3 jaar geleden

Enorm bedankt lieve Marlon voor alles! De mooie inzichten, lessen, steun en bekrachtigende bemoedigende woorden die je geeft.

Jill
3 jaar geleden

Marlon Brammer van Inner Self training blijft een inspiratiebron voor mij, mede dankzij haar mijn praktijk gestart. Jaren geleden omgaan met HSP cursus gevolgd, Moeiteloos Helen coaching, workshop Pijnbevrijding en diverse individuele coachinggesprekken.
Het energiewerk en intuitieve werken en coachen, dat past bij mij en is mijn 'ding'. Moeiteloos Helen meditaties zijn eenvoudig, effectief en zo toe te passen...
Dank Marlon voor jouw inspirerende werk😘🙏🏼🤗💖🍀💫💗🌹

Brigit
3 jaar geleden

Moeiteloos Helen is een mooi boek, geschreven door een bewuste vrouw. Haar naam is Marlon Brammer
Het omgaan met jezelf en gevoelens op een manier waar jou leven eenvoudiger door wordt.
Door het luisterboek maakt zij dat voelbaar met haar stem op een fijne heldere wijze.

Simone
3 jaar geleden

Dankzij Marlon en haar wijze van omgaan met pijn, ben ik wederom zonder medicatie door een zeer zware buikpijn aanval gegaan..
Ik heb een darmvernauwing en als die zichzelf afsluit is dat een vreselijk pijnlijk gevoel..
Waar ik hiervoor zeer zware medicatie moest nemen tegen de pijn en zelfs dat hielp nog niet eens zo goed, doe ik het dus liever voortaan zonder medicatie, behalve natuurlijk als het echt niet anders kan..
Maar omdat ik beter luister naar mijn lichaam, weet ik wanneer ik goed zit of dat ik het aan zou kunnen zonder medicatie..
Ps Ik promoot hier niet dat je geen medicatie moet nemen indien nodig.. Maar luister naar wat jouw lichaam nodig heeft..
Ps 2.. Ja ik laat het ook voor de zekerheid verder nakijken door de specialist.. 😉
https://libris.nl/boek?authortitle=marlon-brammer-lohn/moeiteloos-helen--9789082922806#

Daniëlle
3 jaar geleden

Leestip!
De zomer komt eraan en daarmee ook de tijd om een goed boek te lezen. Ik heb een tip voor je: de nieuwe druk van het boek Moeiteloos Helen van Marlon Brammer. En echt niet alleen omdat ik een kleine bijdrage heb mogen leveren aan het boek als redacteur. 😉
Nee, omdat Marlon Brammer als coach een hele grote positieve invloed heeft (gehad) op mijn leven en ik dit iedereen gun. Ik wil Marlon heel erg bedanken voor alles wat zij voor mij heeft betekend als trainer, coach en opleider.
Door Marlon ben ik weer teruggekomen bij mezelf, letterlijk weer in contact gekomen met mijn lijf en heb ik geleerd om weer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn intuïtie. Zeker de afgelopen 1,5 jaar, tijdens Corona, heb ik de tijd genomen om mijn Reiki graad te behalen en veel cursussen en trainingen te volgen op het gebied van coaching, communicatie en lichaamsbewustzijn.
De coachingsmethode Moeiteloos Coachen resoneert zo, dat ik hier ook graag mee wil werken. Ik heb zulke bijzondere resultaten gezien en ervaren. Magic. ✨ Juist door het loslaten van de resultaten.
Alleen maar door ‘moeiteloos’ in contact met je lijf te zijn. Aanwezig te zijn bij alles wat zich aandient. Aanwezigheid, mindfulness of presence, hoe je het ook noemt. Als je dat lukt.. That’s where the magic happens! ✨ Het boek Moeiteloos Helen geeft je alle praktische tips en tools die je daarvoor nodig hebt.
Die magic, dat gun ik iedereen! ❤️

Donja
3 jaar geleden

Er is niemand in de wereld bij wie ik meer mijzelf kan zijn en bij wie ik me meer gezien en gehoord voel dan bij haar.
Bij deze lieve, mooie en ook nog super grappige vrouw, mag ik schreeuwen vloeken tieren huilen, alles er uit gooien en nog houdt zij net zoveel van mij.
Buiten dat Marlon een prachtige praktijk heeft waar ze zoveel mensen met liefde helpt moeiteloos te helen, heeft ze met haar man 2 geweldige kinderen, heeft ze een boek geschreven over haar methode MOEITELOOS HELEN en is altijd in gevoels onderzoek naar haar zelf, haar roots en de verbindingen in het universum.
Ik ken niemand zoals zij.
Zo vol liefde en zonder oordeel maar wel met een mening, begrip vol, inlevend, empatisch, vol compassie en maar altijd duidelijk!
Lieve marlon er zijn geen woorden nodig om je te laten weten hoeveel ik van je houd.❤️✨
In lak’ech
Tu eres mi otro yo

Laura
3 jaar geleden

Als onderdeel van de opleiding energetisch zelfhelend therapeut hebben we vandaag een verdiepingsdag gehad van de methode moeiteloos helen bij Marlon Brammer. Zo waardevol!! Het toepassen van deze methode is haaks op wat we van jongs af aan geleerd hebben. We zijn zo gewend geraakt aan het denken, waardoor ons is afgeleerd te voelen. Vooral pijn, boosheid en verdriet mag er niet zijn. Met als resultaat dat emoties die al jarenlang door ons zijn onderdrukt leiden tot emotionele of fysieke blokkades, zoals allergieën, chronische ziektes, burn-out, fysieke pijn etc... En ook daar gaan we nog eens tegen in verzet. Want dat willen we niet.
In deze methode leer je te luisteren naar je lichaam zonder te oordelen of te verklaren. Je wordt je bewust van je eigen weerstand je leert om alles toe te laten. Geen gesprekken over het verleden maar direct naar de kern. Je lichaam vertelt je wat er opgeruimd dient te worden.
Veel zin om met deze methode verder aan de slag te gaan.

Daan
3 jaar geleden

Wat een heldere mooie moeiteloze inzichten heb ik mogen ervaren afgelopen zaterdag. Ik ben dankbaar jou te ontmoeten in ons samenzijn.
Lieve groet,
Daan🌺

Gerda
3 jaar geleden

Uit eigen ervaring kan ik benadrukken hoe ontzettend geweldig moeiteloos helen werkt. Heel bijzonder hoe jij met iedereen en alles oordeelloos omgaat. Heel hartelijk dank lieve Marlon voor alles wat je al voor me gedaan hebt.
Liefs Gerda