Uitgever Inner Self Training

 

In 2018 ben ik mijn eigen uitgeverij Inner Self Training begonnen, met een leuk woord heet dit: selfpubber. Dit was in eerste instantie een beetje uit nood, want ik wilde heel graag en snel mijn eigen boek Moeiteloos Helen uitgeven. Dat was niet mogelijk bij de reguliere uitgeverijen. Daarnaast kwam nog het aspect erbij dat ik zelf de touwtjes in handen wilde houden. Te vaak had ik van collega-schrijvers te horen gekregen dat zij van hun uitgeverij aanpassingen moesten doen waar zij eigenlijk niet achter stonden.
Als laatste en niet het minst belangrijk waren de kosten en de marges. Bij reguliere uitgeverijen krijg je vaak 10% van de verkoop van het boek. Dat is niet zoveel natuurlijk voor al het werk wat je er hebt ingestopt. Gelukkig zijn er nu ook uitgeverijen die 50-50 werken. Dat is wel zo eerlijk.

 

Workshop Selfpubber
Inmiddels ben ik behoorlijk thuis geraakt in het uitgeven van een boek en een ebook. Mocht je interesse hebben in hoe je dat zelf ook kunt doen, dan kunnen we daar een workshop voor inplannen. Een workshop kan telefonisch plaatsvinden, maar ook in mijn praktijk Inner Self Training in Haarlem.

Een sessie van ca. 2 uur kost € 75, incl. 21% btw.
Je kunt je hieronder voor deze workshop aanmelden. Geef in het berichtenveld aan op welke dagen en tijdstippen je het beste kunt.