Home » Agenda/aanbod » Workshops » Workshop Moeiteloos Helen

Workshop Moeiteloos Helen

Naar mijn gelijknamige boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' dat op 19 oktober 2018 in eigen beheer is uitgegeven. Op 24 april 2019 is de 2e druk verschenen!

Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, genezen of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt.

Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet. Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… Dit is feite toepassing van kwantumfysica.
In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele cliënten mogen doorgeven die daardoor geheel anders in het leven zijn gaan staan.

 

Voor professionals
Deze bewustzijnsmethode versterkt ook de werking van bestaande energetische behandelingen of therapieën. Dus als je (energetisch) behandelaar of therapeut bent, dan kun je hiermee anderen op een nog snellere en doeltreffender manier behandelen of coachen. Zie hiervoor verder de Cursus Moeiteloos Coachen.

 

Workshopdatum en tijden
Zie hiervoor de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Locaties
Inner Self Training
Oudeweg 147
2031 CC  Haarlem

of

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel
Let op: De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand. Naast het NS station en aan een plein (zie foto hieronder). Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Wanneer er niet voldoende parkeergelegenheid is, kun je ook aan de kant aan de Spoorlaan parkeren. Rondom het station is er volop gelegenheid om gratis te parkeren.