Home » Sessies » Cursussen » Cursus Praktisch Kwantumbewustzijn

Cursus Praktisch Kwantumbewustzijn

'Stretch your mind' tot het uiterste en laat de ontelbare mogelijkheden die de kwantumfysica je biedt op je inwerken in deze cursus van 2 dagdelen van ca. 3,5 uur per dagdeel.
Al jaren ben ik enorm geïnteresseerd in kwantumfysica en de daarbij behorende bewustzijnsverruiming. Ze zijn beide sowieso altijd al de basis van al mijn workshops en cursussen.
Vanaf nu is er een cursus die alleen maar over het kwantumbewustzijn gaat, een bewustzijn dat zoveel verder gaat en meer inhoudt dan dat we vandaag de dag ervaren.
We gaan alles opnieuw bezien vanuit de bevindingen uit de kwantumfysica. Daaruit kunnen keuzes volgen die je misschien nog niet voor mogelijk hebt gehouden, maar die je wel meteen in praktijk kunt brengen.
Ben je bereid om open te staan voor alles wat mogelijk is en is niets jou te gek (zoals in bijgaande illustratie)? Dan kun je met gerust hart en hoofd meedoen aan deze cursus.


Cursusdata en tijden

Je kunt met mij zelf een afspraak maken om deze cursus te volgen. Ook is het handig om zelf iemand mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. Het maximum aantal deelnemers is dus 2. De cursus is opgesplitst in 2 dagdelen van elk 3,5 uur.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid cursusmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.