Home » Sessies » Cursussen » Cursus Moeiteloos Coachen+Pijnbevrijding

Cursus Moeiteloos Coachen + Pijnbevrijding

Deze 1-daagse cursusdag kun je alleen volgen als je de workshop Moeiteloos Helen hebt gevolgd en deze methode al regelmatig toepast op jezelf. Je kunt dan deze methode (als ondersteuning) in je eigen praktijk inzetten, eventueel in combinatie met jouw eigen behandelmethodes. Maar ook als je de methode alleen wilt toepassen in je vrienden- of kennissenkring is deze cursus heel geschikt.
Er wordt flink geoefend met het voeren van begeleidende gesprekken waarin je de ander in een diepe bewustzijnsstaat brengt en het de kunst is om geen enkele oplossing aan te dragen of denkwijzes of gedrag bij de cliënten te willen veranderen.
Daarnaast wordt er nog met elkaar geoefend in het geven van lichaamswerk in de vorm van pijnbevrijdingsessies. Dit lichaamswerk wordt ingezet wanneer cliënten tijdens het coachingsgesprek niet de diepte in kunnen komen.

Het is daarna mogelijk om de workshop Kindpijn te volgen als verdieping van de pijnbevrijdingsessies, waarbij je met cliënten teruggaat naar de kindertijd op een totaal andere manier dan tot nu toe gebruikelijk is.

 

Cursusdata en tijden
Kijk op de agenda voor data en tijden.
Ook kun je met mij zelf  een afspraak maken om deze cursus te volgen. Het is dan wel handig om zelf een deelnemer mee te nemen, zodat je ook met elkaar kunt oefenen. De cursus duurt met twee personen ca. een halve dag. Met een grotere groep ca. 6 uur. Het maximum aantal mensen is 4.


Prijs
Op basis van vrije betaling en je kunt na afloop eventueel een factuur krijgen voor het bedrag dat je hebt betaald.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.