Home » Sessies » Cursussen » Cursus Moeiteloos Coachen+Pijnbevrijding

Cursus Moeiteloos Coachen + Pijnbevrijding

Deze 1-daagse cursusdag kun je alleen volgen als je de methode Moeiteloos Helen al regelmatig toepast op jezelf en je deze methode (als ondersteuning) in je eigen praktijk wilt inzetten. Maar ook als je de methode graag wilt toepassen in je vrienden- of kennissenkring is deze cursus heel geschikt.
Er wordt flink geoefend met het voeren van begeleidende gesprekken waarin je de ander in een diepe bewustzijnsstaat brengt en het de kunst is om geen enkele oplossing aan te dragen of denkwijzes of gedrag bij de cliënten te willen veranderen.
Daarnaast wordt er nog een demonstratie gegeven van een pijnbevrijdingsessie. De lichte vorm daarvan oefenen we ook met elkaar op deze dag.
Tijdens de oefendag/intervisiedag die ik regelmatig organiseer komt pijnbevrijding uitgebreider aan de orde. Je krijgt aan het einde van deze dag een certificaat.

Als je je aanmeldt dan ligt er een mapje voor je klaar met uitgebreid cursusmateriaal.


Trainingsdata en tijden
Zie de agenda.
Ook kun je met mij zelf  een afspraak maken om deze cursus te volgen. Het is dan wel handig om zelf een deelnemer mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. De cursus duurt ca. één dag.


Prijs
Op basis van vrije betaling en je kunt na afloop eventueel een factuur krijgen voor het bedrag dat je hebt betaald.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.