Te boeken: lezing Moeiteloos Helen, vrede in jezelf

In verband met het verschijnen van mijn eerste boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' op 25 oktober 2018, kun je mij boeken voor een interactieve lezing. Deze lezing duurt gemiddeld 1,5 uur inclusief een aantal oefeningen. Daarna is er nog een half uurtje om vragen te stellen. 
Eind april 2019 is de 2e druk verschenen en in juni 2021 de 3e druk. Hiervan is op 1 augustus 2019 ook een luisterboek verschenen en in juli 2021 een ebook.

Inhoud
Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt. Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet. Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. Door het doen van de eenvoudige oefeningen krijg je de gelegenheid om het direct te ervaren en kan het je verbazen wat er dan met je gebeurt. In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele cliënten mogen doorgeven die daardoor anders in het leven zijn gaan staan. Tijdens de lezing doe ik ook verschillende oefeningen en geef ik demo's.


Neem met mij contact op via het onderstaande formulier voor het afspreken van een datum en over het tarief, wat o.m. afhankelijk is van de afstand (vanaf IJmuiden) en de grootte van de zaal.
Bellen of appen kan ook voor het stellen van vragen op 0619424612.