Workshop Moeiteloos Helen

 

Het grote verschil met andere methoden is dat Moeiteloos Helen ervan uitgaat dat er niets mis is met jou als je je emoties toelaat. Dat je dus je emoties gewoon de ruimte mag geven, net zoals je vroeger al als kind deed! Dat is misschien in het begin een beetje vreemd, maar als je er eenmaal weer aan gewend bent, wil je niet meer anders. En dat is ook niet zo gek, want je gaat moeiteloos weer terug naar je natuurlijke staat!
Dat is dan ook het uitgangspunt van deze methode. Er hoeft dus niets bij jou gefikst of veranderd te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt. Dus eindelijk mag je helemaal jezelf zijn, zonder ook maar iets te hoeven onderdrukken.

Moeiteloos Helen maakt je er ook van bewust dat we in ons leven steeds de stap naar het voelen vergeten. Dat komt omdat we dat nooit geleerd hebben. Daarom duiken we direct ons verstand in om zo snel mogelijk manieren en oplossingen te zoeken die ons leven aangenamer maken, zonder enig moment stil te staan bij die onaangename emoties, laat staan deze te doorvoelen. Daardoor hebben we in de loop der jaren veel emoties opgekropt en ik bied je een liefdevolle methode om jezelf van oud zeer te bevrijden. Dat heeft direct een diepe helende uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in deze workshop geven je de gelegenheid om dat te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… zonder dat je oplossingen hoeft te bedenken! Precies zoals Einstein zei: "We kunnen onze problemen niet oplossen met hetzelfde denkniveau waarmee ze zijn ontstaan".

Het 1e deel van de workshop gaat over o.a. (kwantum)bewustzijn, het nut van dualiteit en de methode Moeiteloos Helen.
In het 2e deel wordt vooral geoefend om de opgedane kennis te ervaren!


Het bovenstaande is in feite de praktische toepassing van de stellingen uit de kwantumfysica. Wil je hier meer van weten dan verwijs ik je graag naar de cursus Praktisch Kwantumbewustzijn.

In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele mensen mogen doorgeven die daardoor geheel anders in het leven zijn gaan staan.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Van deze methode heb ik een gelijknamige boek geschreven dat in oktober 2018 in eigen beheer is uitgegeven. In april 2019 is de 2e druk verschenen. De 3e druk is verschenen in mei 2021. Het is tevens als ebook en luisterboek verkrijgbaar.

 

Voor professionals
Deze bewustzijnsmethode versterkt ook de werking van bestaande energetische behandelingen of therapieën. Dus als je (energetisch) behandelaar of therapeut bent, dan kun je hiermee anderen op een nog snellere en doeltreffender manier coachen. Zie hiervoor verder ook de Cursus Moeiteloos Coachen.

 

Workshopdatum en tijden
Zie de agenda.
De workshop duurt ca. 4 uur.


Tarief
€ 55, op basis van vooruitbetaling, zie verder tarieven en voorwaarden bevestiging en annulering.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.