Workshop Moeiteloos Helen

 

Niets gaat weg voordat je hebt geleerd wat de bedoeling daarvan is.
Wij hebben geleerd dat wij bepaalde emoties moesten negeren of onderdrukken omdat die in de maatschappij niet werden getolereerd. Die onderdrukte emoties slepen wij nog steeds met ons mee, want elke emotie wil eruit (emotie betekent energie in beweging). Dus ze steken keer op keer de kop op, net zolang tot wij inzien daar gehoor aan te geven.

Moeiteloos Helen gaat er dus vanuit dat er niets mis is met jou en dat je dus alle emoties gewoon de ruimte mag geven, net zoals je vroeger als kind deed! Dat is misschien in het begin een beetje vreemd, maar als je er eenmaal weer aan gewend bent, wil je niet meer anders. En dat is ook niet zo gek, want je gaat moeiteloos weer terug naar je oorspronkelijke liefdevolle staat!

Er hoeft dus niets bij jou gefikst of veranderd te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt. Dus eindelijk mag je helemaal jezelf zijn, zonder ook maar iets te hoeven onderdrukken.

Moeiteloos Helen maakt je er ook van bewust dat we in ons leven de stap naar het voelen zijn vergeten, ook omdat we dat nooit geleerd hebben. Daarom duiken we direct ons verstand in om zo snel mogelijk manieren en oplossingen te zoeken die ons leven aangenamer maken, zonder enig moment stil te staan bij die onaangename emoties, laat staan deze te doorvoelen. Daardoor hebben we in de loop der jaren veel emoties opgekropt en ik bied je een liefdevolle methode om jezelf van oud zeer te bevrijden door al die emoties te verwerken. Dat heeft direct een diepe ontspannende en dus helende uitwerking op je lichaam. Het woord Moeiteloos impliceert dan ook dat je daar vooral geen moeite voor hoeft te doen.

De vele oefeningen in deze workshop geven je de gelegenheid om dat te ervaren. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij… zonder dat je oplossingen hoeft te bedenken! Precies zoals Einstein zei: "We kunnen onze problemen niet oplossen met hetzelfde niveau waarmee ze zijn ontstaan".

Het 1e deel bevat theorie over o.a. (kwantum)bewustzijn, over de non-duale benadering en hoe dit is uitgewerkt tot de methode Moeiteloos Helen zelf. In het 2e deel wordt vooral geoefend om de opgedane kennis te ervaren!

Het bovenstaande is in feite de praktische toepassing van de stellingen uit de kwantumfysica. Wil je hier meer van weten dan verwijs ik je graag naar de cursus Bewust (kwantum)bewustzijn Zijn.

In de afgelopen jaren heb ik deze methode aan vele mensen mogen doorgeven die daardoor geheel anders in het leven zijn gaan staan.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Van deze methode heb ik een gelijknamige boek geschreven dat in oktober 2018 in eigen beheer is uitgegeven. In april 2019 is de 2e druk verschenen. De 3e druk is verschenen in mei 2021. Het is tevens als ebook en luisterboek verkrijgbaar.

 

Voor professionals
Deze bewustzijnsmethode versterkt ook de werking van bestaande energetische behandelingen of therapieën. Dus als je (energetisch) behandelaar of therapeut bent, dan kun je hiermee anderen op een nog snellere en doeltreffender manier coachen. Zie hiervoor verder ook de Cursus Moeiteloos Coachen.

 

Workshopdatum en tijden
Zie de agenda.
De workshop duurt ca. 4 uur.


Tarief
Zie tarieven en voorwaarden bevestiging en annulering.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.