Home » Agenda/aanbod » Workshops » Workshop Kracht van Niet(s)-doen

Workshop Kracht van Niet(s)-doen

We zijn 80% van onze dag (en nacht) bezig met het oplossen of wegwerken van onze problemen. Dit vindt meestal plaats in het denken en we schieten daarbij vaak direct in het doen! Einstein zei ooit: je kunt geen probleem oplossen op hetzelfde niveau waar je dit hebt gecreëerd. Wat bedoelde hij daarmee? Hij bedoelde dat we een andere weg kunnen bewandelen en die weg is de Kunst van het Niet(s)-Doen. Misschien denk je meteen: Hoezo niets doen? Dan wordt het toch alleen maar erger? Nee, als je er alles aan DOET om het probleem op te lossen of weg te werken, houd je het in stand of het wordt juist groter. Waarom dat zo is leer ik je in deze workshop en je wordt je ervan bewust hoe je op een andere manier naar een probleem kunt kijken en hoe je daarmee kunt omgaan. Dan zul je direct andere dingen in je leven ervaren; daar hoef je geen intenties voor te formuleren of talloze affirmaties voor op te zeggen.

Workshopdatum en tijden
Zie hiervoor de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

 

Locaties
Inner Self Training
Oudeweg 147
2031 CC  Haarlem

of

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel
Let op: De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand. Naast het NS station en aan een plein (zie foto hieronder). Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Wanneer er niet voldoende parkeergelegenheid is, kun je ook aan de kant aan de Spoorlaan parkeren. Rondom het station is er volop gelegenheid om gratis te parkeren.