Home » Vrije Betaling » Zakelijk

Zakelijk

Inmiddels heb ik vele mensen mogen begeleiden die via hun werkgever bij mij terecht kwamen voor een ontwikkeltraject. Deze individuele begeleiding bestaat onder meer uit het leren omgaan met veranderingen en daarbij behorende emoties, waardoor je steeds rustig terug in balans komt en energieker wordt. Een individuele begeleiding kan ook inhouden dat ik leer hoe je projectmatig kunt werken en overzicht kunt houden op je werkzaamheden. Je kunt ook leren hoe je het beste kunt communiceren met je in- en externe klanten en bijbehorende klantprocessen in kaart te brengen.
Ik heb zelf 38 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als projectleider, projectmanager, (senior) communicatieadviseur in- en externe communicatie, procesmanager klantenservice/backoffice, crisismanager en als coach-on-the-job voor leidinggevenden en stafmedewerkers in met name non-profitbedrijven.


Mijn werkwijze is daarnaast gebaseerd op een eigen ontwikkelde methodiek vanuit o.a. Life Coaching, MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), Hypnotherapie en eigen inzichten, waarmee ik inmiddels veel ervaring heb opgedaan.
Op 25 oktober 2018 is mijn boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf uitgekomen, waarin bovengenoemde methodiek is opgenomen. Op 19 april 2019 verscheen de 2e druk en op 26 mei 2021 de 3e druk.


Vast tarief
Mocht je via je bedrijf bij mij willen komen, dan geldt er wel een vast tarief.  Dit is € 100 excl. 21% btw voor een individuele sessie van 1,5 uur.
Ik factureer het bedrag rechtstreeks aan het bedrijf waar je werkt.


Het is ook mogelijk voor bedrijven om mij in te huren voor een workshop bij het bedrijf waar je werkt, die eventueel ook op maat kan worden gemaakt, mits het uiteraard strookt met mijn visie.
Voor meer info hierover of over een individueel ontwikkeltraject kun je met mij contact opnemen.