Business coaching

De afgelopen jaren heb ik vele mensen mogen coachen die via hun werkgever bij mij terecht kwamen voor diverse trajecten. Deze individuele begeleiding bestaat onder meer uit het leren omgaan met impactvolle organisatieveranderingen en daarbij behorende emoties, waardoor je steeds terug in balans komt en daardoor energieker wordt/blijft. Dit kun je zien als burn-outpreventie.
Vaak wordt in reguliere coaching alleen de nadruk gelegd op het behalen van externe resultaten en niet op het hierbij behorende innerlijke proces. Het emotionele stuk wordt vergeten en dat is juist essentieel voor het behouden van de balans. Ook ga ik in op de wet van aantrekking, waarbij er vanuit wordt gegaan dat jouw energielevel bepaalt wat er in jouw leven/organisatie gebeurt. Dit kun je meteen in de praktijk toepassen. In mijn coaching richt ik dus mijn aandacht op jouw energetische en emotionele staat en daarmee bewust te leren omgaan.
Het kan een afgebakend traject zijn, maar ook regelmatig terugkerende coaching als je bijvoorbeeld in een sterk veranderende bedrijfsomgeving werkt of daar zelf aan het roer staat, en steeds tegen je eigen grenzen aanloopt.

Ervaring/opleiding
Ik heb zelf 38 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als projectleider, projectmanager, (senior) communicatieadviseur in- en externe communicatie, directiesecretaris marketing/communicatie, procesmanager klantenservice/backoffice, manager bezoekerscentra, adviseur CRM, crisismanager en als coach-on-the-job voor leidinggevenden en stafmedewerkers in zowel profit- als non-profitbedrijven en complexe samenwerkingsverbanden.
Naast bovengenoemde ervaring is mijn coaching gebaseerd op een zelfontwikkelde bewustzijnsmethode met aanvullingen vanuit o.a. Life Coaching, MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), Hypnotherapie, Kwantumbewustzijn en ruim 8 jaar coachingservaring in mijn eigen succesvolle praktijk. 

Eigen boek
Op 25 oktober 2018 is mijn boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf uitgekomen, waarin bovengenoemde bewustzijnsmethode is beschreven. Op 19 april 2019 verscheen de 2e druk en op 26 mei 2021 de 3e druk. Er is sinds eind 2021 ook een Engelse versie hiervan beschikbaar: Healing Awareness.


Zakelijk tarief coachingsessie
Mocht je via je bedrijf door mij gecoacht willen worden, dan zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden om te kijken of ik jou inderdaad kan coachen en of het klikt. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden. Dit is een gratis gesprek van ca. een half uur.
Voor de coachingsessies geldt een vast tarief van € 120 excl. 21% btw voor een individuele sessie van ca. 1,5 uur. Ik factureer rechtstreeks aan het bedrijf waar je werkt. Deze sessies kunnen ook telefonisch plaatsvinden of in mijn praktijkruimte in Haarlem.


Op maat gemaakte cursus/workshop
Het is ook mogelijk voor bedrijven om mij in te huren voor een workshop bij het bedrijf waar je werkt, die eventueel ook op maat kan worden gemaakt, mits het uiteraard strookt met mijn visie. Tarieven in overleg.
Voor meer info hierover of over een individueel ontwikkeltraject kun je met mij contact opnemen.