Home » Sessies » Workshops » Workshop Pijnbevrijding en Kindpijn

Workshop Pijnbevrijding en Kindpijn

Deze workshop Pijnbevrijding en Kindpijn, is alleen voor diegenen die de cursus Moeiteloos Coachen hebben gedaan en die zich meer in het fenomeen pijn willen verdiepen, zodat je je cliënten via pijnbevrijdingsessies nog beter/diepgaander kunt begeleiden/behandelen.

Ik heb de laatste tijd ook weer voortschrijdende inzichten mogen ontvangen en die wil ik graag delen. Dat geldt dus vooral voor het stuk in onze kindertijd dat meestal de basis is van onze huidige pijn, dat in deze workshop op een totaal andere manier wordt benaderd dan tot nu toe gebruikelijk is.
Het 1e deel van de workshop omvat theorie over ontstaan van pijn, waarin we teruggaan naar onze kindertijd en het 2e deel is het beoefenen van pijnbevrijding met elkaar.
Het is geen enkel punt als je je kindertijd hebt geblokt. Je hoeft namelijk niet te weten wat er toen is gebeurd. Je hoeft dat kleine kind in jou alleen maar te laten voelen. Je leert ook andere mensen daarin te begeleiden.

Workshopdatum en tijden
Zie de agenda.
Gezien het aantal beschikbare behandelbedden is er ruimte voor max. 6 personen.
Ook kun je met mij zelf een afspraak maken om deze workshop te volgen. Het is dan handig om zelf iemand als deelnemer mee te nemen, zodat je ook met elkaar kunt oefenen. De workshop duurt dan 3 uur, in een grotere groep 4 uur.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.