Home » Sessies » Workshops » Workshop Boek Uitgeven in Eigen Beheer

Workshop Uitgeven Boek in Eigen Beheer

Naar aanleiding van het in eigen beheer uitbrengen van mijn boek ´Moeiteloos Helen, vrede in jezelf´ in augustus 2018 (inmiddels 2e druk bijna uitverkocht), heb ik bovengenoemde workshop gemaakt.
Het is dus geen schrijfworkshop. In deze workshop kan ik jou als beginnende of gevorderde schrijver verder helpen in het vaak onbekende en ondoorzichtige gebied van de uitgeverij van FYSIEKE boeken. Ik deel graag met jou mijn ervaringen en de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt en de voor- en nadelen daarvan.
De belangrijkste reden waarom ik mijn boek in eigen beheer heb uitgegeven is o.a. de vrijheid die je behoudt ten aanzien van je eigen stijl en de inhoud. Plus dat je zelf de prijs van je boek kunt bepalen en wat je daaraan qua winst wilt overhouden. Dit betekent aan de andere kant dat je e.e.a. zelf uitvoert, zoals zelf de lay-out bedenken, ISBN regelen, zelf het boek (laten) redigeren, drukkerij zoeken, de verzending/verpakking regelen, marketingcommunicatie, aanmelden bij webshops/boekwinkels, administratie, etc.

Je kunt deze workshop ook in een individuele sessie doen, dan is de workshop uiteraard korter.
Ook is deze workshop goed via skype of telefoon te doen.

Workshopdatum en tijden
Je kunt met mij zelf een afspraak maken om deze workshop te volgen. Ook is het handig om zelf iemand mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. Het maximum aantal deelnemers is dus 2. De workshop duurt 3 uur. In een individuele sessie duurt deze ca. 2 uur.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.