Home » Sessies » Workshops » Workshop Anders Omgaan met Hooggevoeligheid

Workshop Anders Omgaan met Hooggevoeligheid

Hooggevoelig zijn betekent dat je veel emoties oppakt vanuit je omgeving, waardoor je je niet zo prettig voelt. Je bent vaak ook overgevoelig en je hebt het gevoel dat je er niets meer bij kunt hebben. Dus je bent geneigd je af te sluiten zodat je toch nog kunt blijven functioneren. Dit lukt vaak maar even en je wordt er erg moe van. Dit komt omdat je eigenlijk tegen jezelf strijdt want je bent van oorsprong een doorstromend energiewezen. Maar hoe ga je dan met al die binnenkomende emoties om en het feit dat je je al overvol voelt?
Ik kan je op een eenvoudige en snelle manier leren hoe je met je hoog- en overgevoeligheid kunt omgaan, zonder jezelf af te hoeven schermen/af te sluiten. Je zult verbaasd zijn hoe snel dit werkt en het heeft mij ook enorm geholpen om weer bij mezelf te komen.
We doen in de workshop veel oefeningen zodat je dit direct in praktijk kunt brengen.
Als je weer open èn jezelf wilt zijn, dan is dit de workshop voor je!

Als je komt dan ligt er een mapje voor je klaar met uitgebreid workshopmateriaal. Dit mapje mag je uiteraard meenemen.
Er is een maximum van 4 deelnemers.


Workshopdatum en tijden
Je kunt met mij zelf een afspraak maken om deze workshop te volgen. Ook is het handig om zelf iemand mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. Het maximum aantal deelnemers is dus 2. De workshop duurt 3 uur. In een individuele sessie duurt deze ca. 2 uur.


Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.