Home » Sessies » Cursussen » Cursus Start je eigen Praktijk

Cursus Start je eigen Praktijk

De eerste vragen die ik in deze cursus stel zijn: 'Waarom ben je nog niet begonnen?' en 'Wat houd jou tegen om naar buiten te treden?' In het 1e deel van deze cursus leer je hoe je met je angsten en daarbij behorende overtuigingen kunt omgaan. We gaan eerst naar de basis en dat is jouw innige wens om iets vanuit je hart te willen doen. Maar eerst ga ik samen met jou die belemmerende overtuigingen en angsten in zodat ze verwerkt mogen worden.
Wat er dan over blijft is het enorme plezier wat je hebt in wat je doet! Dan pas heeft het zin om met de praktische/uitvoerende kant aan de slag te gaan. 
In het 2e deel gaan we in grote lijnen in op de praktische kant. We maken een start met een ondernemingsplan, wat uiteindelijk een groeidocument is. Er staat dan niets meer jouw wensen/creatie in de weg. Wanneer zich dan weer 'maar'-en of blokkades mochten voordoen, dan kun je direct in praktijk brengen wat je in het 1e deel hebt geleerd.
 
Aan het einde van de cursus heb je een gedegen basis-ondernemingsplan voor verdere uitwerking van je praktijk en je kunt eindelijk met veel plezier naar buiten te treden.
Als basis van deze cursus hanteer ik o.a. de methode Moeiteloos Helen, vrede in jezelf, de Wet van Aantrekking en mijn eigen ervaringen op dit gebied.
 

Cursusdata en tijden
Je kunt met mij zelf een afspraak maken om deze cursus te volgen. Ook is het handig om zelf iemand mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. Het maximum aantal deelnemers is dus 2. De cursus is opgesplitst in 2 dagdelen van elk 3,5 uur.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid cursusmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.