Lezing Moeiteloos Helen, vrede in jezelf

In verband met het verschijnen van mijn eerste boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' op 25 oktober 2018, kun je mij boeken voor een interactieve lezing na die datum. Deze lezing duurt gemiddeld 1,5 uur inclusief een aantal oefeningen. Daarna is er nog een half uurtje om vragen te stellen. 

Inhoud
Moeiteloos Helen is een leefwijze om in vrede met jezelf te leven. Mijn uitgangspunt is dat er geen fouten zijn gemaakt bij onze schepping. Dat betekent dat we alles mogen toelaten wat we denken en voelen bij bijvoorbeeld mensen of situaties, of als je je gewoon niet lekker voelt.

Moeiteloos Helen is eigenlijk jezelf onvoorwaardelijk liefhebben. Naast de theorie staan er vele oefeningen in dit boek om direct te kunnen ervaren wat dit met je doet. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij…


Neem met mij contact op voor het afspreken van een datum en over het tarief, wat o.m. afhankelijk is van de afstand (vanaf IJmuiden) en de grootte en prijs van de zaal.
Bellen of appen kan ook op 0619424612.