Home » Contact » Inspiratie

 

https://casakinetica.wixsite.com/casakinetica

Voor een betaalbare vakantie met een rijk gevoel! CasaKinetica ligt op slechts 20 minuten van Faro Airport en binnen handbereik van het handelsstadje Loulé, met het dichtstbijzijnde strand en Golf op 13 km, restaurantjes binnen de 4 km. CasaKinetica ligt rustig gelegen net iets in de bergen met zeezicht op de Atlantische Oceaan. Het appartement is van alle gemakken voorzien, is helder en gezellig. Een vriendelijke omgeving om te zonnen, in de schaduw te lezen en buiten te eten. Na het ontbijt neemt u een frisse duik in het zwembad en uw dag kan niet meer stuk.

 

https://centrumsensibel.nl/

Wil jij dichter bij je gevoel leven? Je intuïtie ontwikkelen? Bezig zijn met bewustzijn en spiritualiteit? Werken met energie? Aan de slag als therapeut, healer of medium? Je kunt bij Centrum Sensibel in Capelle aan den IJssel terecht voor opleidingen, trainingen en overige activiteiten. De activiteiten in het centrum worden zowel aangeboden door het team van Sensibel o.l.v. Sandra Valk, als door andere ondernemers die vanuit de zalen van het centrum werken.


www.colourfulenergies.nl

Marij Duijsters, IJmuiden/Haarlem
'Mijn missie is om jou te stimuleren om vanuit passie, kracht en creativiteit dát te doen wat jouw hart je ingeeft. Colourful creatief coachen betekent dat ik veel verschillende methoden gebruik om jou te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling. Afgestemd op jouw vraag en behoefte.'


https://www.bijchristi.nl/

Christie de Vries, Heerhugowaard
Stralend leven! Dat is wat ik graag wil. Alles in mijn leven was en is een ervaring hier naartoe. Dit heeft me bij mijZelf gebracht, naar leven vanuit vertrouwen en liefde in plaats vanuit angst en twijfel. Van overleven naar Leven met een hoofdletter L.


https://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/

Natasja Putker, Vleuten/Utrecht
Zowel meditatie en reikibehandelingen zijn mooie tools om jezelf weer te vinden. Deze beide brengen jou eigen inzichten, waar jij eigen gevoel en emoties gaat waarnemen. Je eigen persoonlijke groei doormaken. Zo leer je steeds meer je eigen grenzen te kennen en aan te geven.


Poorttechniek: geleide bewustzijnsoefening om je gedachten te leren observeren (ca. 17 minuten). Nederlands gesproken (uit Quantum Healing van Frank Kinslow).


Techniek Zuiver Bewustzijn: geleide bewustzijnsoefening naar een oneindig bewustzijn (ca. 30 minuten). Nederlands gesproken (uit Quantum Healing van Frank Kinslow).


Byron Katie
PDF – 73.5 KB 63 downloads

Meesters Van Het Verre Oosten Deel V
PDF – 789.5 KB 67 downloads

Ernest Holmes The Science Of Mind
PDF – 1.0 MB 66 downloads

Zielsoorzaken Van Ziekte Biologische Natuurwetten
PDF – 11.7 MB 68 downloads