Workshop Liefdevol omgaan met Entiteiten

Terug van weggeweest, omdat ik merk dat we vanuit eenheidsbewustzijn steeds meer contact maken met andere niet-fysieke wezens, ofwel entiteiten!

Vanuit de bewustwording dat je een energetisch wezen bent, leer ik je zonder hulpmiddelen in contact te komen met andere niet-fysieke wezens. Sterker nog, het grootste deel van jou is niet-fysiek!
Eveneens nemen we, ook op afstand, huizen en aura’s in onze hoge frequenties mee, leren we om te gaan met aardgebonden zielen en besef je waarom ze bij jou of bij iemand anders aanwezig zijn. Alles en iedereen is uiteindelijk een afspiegeling van jezelf (eenheidsbewustzijn) en als je vanuit liefde handelt, komt er liefde naar je terug. Je zult dus veel zaken heel anders gaan bekijken, waardoor vanzelf je leven ingrijpend verandert.


In de workshop leer je met frequenties te werken vanuit licht en liefde en ga je ervaren:
* wat dolende zielen zijn en/of auralifters
* wat een aura is en deze leren voelen
* de aura van jezelf en anderen in frequentie te verhogen
* iemand of jezelf los te maken van auralifters
* huizen of andere ruimtes in jouw licht te zetten, ook op afstand
* dolende zielen helpen naar het Licht te gaan
* je huis en je aura vrij te houden van dolende zielen en/of auralifters.
Deze workshop laat je ook inzien dat er geen verschil is tussen het aantrekken van fysieke wezens (zoals mensen, dieren) en niet-fysieke wezens (zoals engelen, dolers, etc.).

 

Workshopdatum en tijden
Je kunt met mij zelf een afspraak maken om deze workshop te volgen. Ook is het handig om zelf iemand mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. Het maximum aantal deelnemers is dus 2. De workshop duurt 3 uur. In een individuele sessie duurt deze ca. 2 uur.


Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.