Home » Agenda/aanbod » Workshops » Workshop Toepassen Vrije betaling

Workshop Toepassen Vrije Betaling

Ruim 3,5 jaar werk ik met succes op basis van vrije betaling, ofwel betaling naar draagkracht. Een concept wat door velen wordt toegejuicht en daar ben ik blij om. Ik merk echter dat er veel misverstanden en vragen over zijn. Opmerkingen als: vind je jezelf dan weinig waard of krijg je dan wel genoeg om ervan rond te komen, zijn schering en inslag.

Omdat ik gestopt ben met het geven van de cursus Start je eigen Praktijk, heb ik besloten om toch aan dit aspect uit deze cursus een hele workshop te wijden. Aan bod komen o.a.: wat zit er achter het concept vrije betaling, hoe zet je dit neer, door welke processen ga je heen, hoe verwerk je dit in je administratie en facturering?

Ik geef jou mee hoe ik zelf hier doorheen ben gegaan, hoe duidelijk mijn missie werd gaande dit proces en hoe je je hierop kunt focussen.

Dus geen affirmaties of leren omdenken, alleen maar diep innerlijk weten en erop vertrouwen dat wanneer jij handelt uit je hart, je vanzelf de middelen aantrekt om je missie te blijven uitvoeren.

Inmiddels heb ik een bloeiende praktijk en voel ik mij helemaal in mijn element met dit concept, dat ik overal toepas, ook in het buitenland! 

Workshopdatum en tijden
Zie hiervoor de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.