Home » Agenda/aanbod » Cursussen » Cursus Start je eigen Praktijk

Cursus Start je eigen Praktijk

De eerste vragen die ik in deze cursus stel zijn: 'Waarom ben je nog niet begonnen?' en 'Wat houd jou tegen om naar buiten te treden?' In het 1e deel van deze cursus leer je hoe je met je angsten en daarbij behorende overtuigingen kunt omgaan. We gaan eerst naar de basis en dat is jouw innige wens om iets vanuit je hart te willen doen en dat onbelemmerd in de wereld te zetten. Het gaat om het enorme plezier wat je hebt met wat je doet! Als je dat eenmaal hebt, dan heeft het pas zin om met de praktische/uitvoerende kant aan de slag te gaan. 
In het 2e deel gaan we in grote lijnen in op de praktische kant. Ook leer ik je om te gaan met  het concept Vrije betaling ofwel betaling naar draagkracht, waar ik al 3 jaar succesvol mee werk. We vullen in grote lijnen ook een ondernemingsplan in, uiteraard in volle interactie met elkaar, want je kunt elkaar goed aanvullen met ideeën en ervaringen. Er staat dan niets meer jouw wensen/creatie in de weg. Wanneer zich dan weer 'maar'-en of blokkades mochten voordoen, dan kun je direct in praktijk brengen wat je in het 1e deel hebt geleerd.
 
Aan het einde van de cursus heb je een gedegen basis ondernemingsplan voor verdere uitwerking van je praktijk en je durft eindelijk met veel plezier naar buiten te treden.
Als basis van deze cursus hanteer ik o.a. de wet van aantrekking, omgaan met dualiteit en mijn eigen ervaringen op dit gebied.
 
De cursus van twee dagdelen van elk 3 uur is dus ook geschikt voor diegenen die al zijn begonnen en uitbreiding/verandering willen.

 

Cursusdata en tijden
Deze cursus wordt niet meer in groepsverband gegeven, alleen nog als individuele sessie van ca. 2 uurtjes. Je kunt hiervoor met mij een afspraak maken (eventueel ook nog voor 2 of meerdere personen). Ik geef deze privéworkshop in Haarlem of in Capelle a/d IJssel.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid cursusmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.