Home » Contact » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Marga
7 dagen geleden

Zeer goede verzendservice na mijn bestelling bij bol.com en een heel goed boek. Ik hoop eens op een kennismaking! Ben het boek voor de tweede keer aan het lezen.
Groetjes, Marga

Natas
8 dagen geleden

Vanochtend weer veel geleerd tijdens de workshop Toelaten en Cocreatie van Marlon Brammer.
Nu nog even op het strand uitwaaien en verder mooie dingen creëren. ✨
Mijn creativiteit laten stromen. Wat is er nog meer mogelijk?
Wat mag er ontstaan?
Toelaten en overgave en het laten groeien.
Het gewoon laten gebeuren zonder de “ja maar”
Je angsten aankijken en doorvoelen.
Accepteren dat er blokkades zijn.
Doorvoelen van gevoelens en emoties, welke dan ook.
Uitspreken en visualiseren in jouw wens.
Creëren en daarin de acties (mogen en durven) nemen.
Vertrouwen op wat er komt door te creëren, het toe te laten en daarop jouw pad te kunnen nemen. 🙏

Josje
24 dagen geleden

Ondanks het warme weer vanmorgen deel 4 van 'n heerlijke cursus Intuïtieve Waarneming gevolgd. Lieve Marlon Brammer wat voel ik mij toch thuis bij jouw workshops/trainingen. Jouw manier van lesgeven is helder, liefdevol, betrokken en zo lekker aards. Dank je wel weer! ❤️
Liefs, Josje

Sandra
2 maanden geleden

🌹Moeiteloos Helen
Ik heb dit boek in één adem uitgelezen en wow wat een herkenning allemaal. Ik had al een aantal workshops van Marlon mogen volgen en veel kwam tijdens deze workshops al aan bod. Veel van de oefeningen ook toen al meegekregen en ik kan alleen maar zeggen.. het werkt echt!... En ook dingen tegengekomen waarbij ik dacht goh niet eerder aan gedacht ik ga deze bij behorende oefeningen ook zeker doen. Vooral de stukken die gingen over loslaten versus toelaten kwamen bij mij binnen. Aanvaarden voorkomt strijd en daarmee voorkom je blokkades. En ook het gaat nooit om de situaties maar altijd wat voor emoties het teweegbrengt bij jezelf. De antwoorden liggen in ons zelf, de genezing ook.
Dank je wel lieve Marlon Brammer voor het schrijven van dit prachtige inzichtgevende boek. Wat overigens ook heerlijk makkelijk weg leest!

Liz
2 maanden geleden

Lieve Marlon, via mijn coach kwam ik op jouw website, vandaag is je boek binnengekomen en ik ben ervan aan het stuiteren! Alles wat je schrijft raakt me. Dank je wel!

Ineke
2 maanden geleden

Verzet je niet tegen wat je voelt en denkt. Geen cognitieve therapie om je denken te veranderen. Ik kwam tot ontdekking door Marlon dat als je daarmee aan de slag gaat er grote veranderingen plaatsvinden. Zo bijzonder. Ik ga door met het volgen van cursussen want ik wil meer ontdekken. Wat een avontuur🤗.

Frank
3 maanden geleden

Ikzelf heb zeker en vast baat bij je boek en pas de methode toe. Maar het moet het zijn werk laten doen zonder iets te moeten of willen en dan pas zul je ervaren dat het systeem wel degelijk helpt. Ikzelf heb het al verschillende keren van toepassing gebracht waar ik tijdens healingen clienten meenam tijden mijn eigen healingen door mijn hand op hun schouder te leggen en die mensen geloofden hun eigen ogen niet, dit vind je ook terug in het boek. Dank je wel!

Love_D
4 maanden geleden

Ik wil even een boek in het 🌟licht🌟 zetten, dat zoveel meer aandacht verdient. Het is een heel waardevol boek wat iedereen kan helpen en ondersteunen.🙏🏼 Boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf is heel toegankelijk en leest lekker door. Je kan het altijd met je meenemen overal naartoe, en je werkt aan heling voor jezelf❤️ Marlon Brammer weet met dit boek echt hoe mensen moeiteloos kunnen helen. Stiekem hoop ik dat ze er ook een Engelse versie van maakt, voor mijn Engelstalige volgers 🙌💫✨

Dana
4 maanden geleden

Dank je wel voor je heerlijke boek.
Ik heb kasten vol boeken, maar heb nooit de neiging er gelijk meerdere exemplaren van aan te schaffen om uit te delen. Alles wat ik in de loop der jaren heb ervaren op het gebied van moeiteloos leven wordt in jouw boek helder en eenvoudig verwoord. Prettig leesbaar en zo to the point. Ik kan iedereen jouw boek van harte aanbevelen.

Lena
5 maanden geleden

Geweldig genoten van jouw workshop in Breda op 10 maart jl. Bedankt voor de tools om te healen. Ga er zeker mee aan de slag. Vooral met de 'negatieve' emoties.🙏

Fred
7 maanden geleden

Dag Marlon, ik wil je laten weten dat je boek voor mij een echt Godsgeschenk is. Het is echt een aanrader om het te lezen om het daarna van toepassing te brengen op mezelf in de eerste plaats en door te geven aan al diegenen die er voor open staan. Een heel praktisch boek!

Milou
8 maanden geleden

Lieve Marlon, ik heb je prachtige boek gelezen.
Iedereen zou het eigenlijk moeten lezen.
Het Is heel duidelijk en zo begrijpelijk geschreven, dat het voor een ieder makkelijk te snappen is.
Ik ben in ieder geval heel blij dat ik je boek hebt mogen lezen.
Ik ga zeker de oefeningen toepassen.
Dank je wel daarvoor❤️❤️🙏🕉

Karen
9 maanden geleden

Een unieke voor mij compleet nieuwe ervaring. Marlon biedt vanuit gelijkwaardigheid en verbinding een veilige ruimte waarbij diepgaande bevrijding plaats kan vinden. Ik ben geraakt ... Dank je wel!

Marijke
9 maanden geleden

Gisteren heb ik een pijnbevrijdingssessie aan den lijve mogen ervaren. De behandeling is pijnlijk maar de uitwerking is zo bevrijdend ! 😀 🖒
Je ervaart letterlijk en figuurlijk een pijnbevrijding. Ik kan het een ieder aanbevelen 🖒💕

Lisa
9 maanden geleden

Een moeder (in mijn geval Marlon) die haar dochter advies wilt geven gaat eigenlijk nooit echt goed. “Advies van m’n moeder, blegh.” Dacht ik dan. Maar op een gegeven moment moest ik er toch aan geloven want ik zat vast. Echt vast. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel. Mijn moeder heeft mij geleerd dat alle emoties er mogen zijn en dat ze eruit mogen. Dat juist de emoties eruit moeten, anders ga je letterlijk en figuurlijk vast zitten. Het boek is super duidelijk wat betreft wat je kunt inzetten als het even niet meer gaat. Ik ben trots op m’n mam.
X Lisa