Home » Contact » Meer gegevens » Over mij

Over mij

Ik ben Marlon Brammer, getrouwd met mijn grote steun en toeverlaat Frans en heb samen met hem twee geweldige kinderen. In 1957 ben ik geboren in Indonesië en emigreerde ik als baby met het gezin naar Nederland. Na vele omzwervingen in Nederland woon ik nu al meer dan 30 jaar met veel plezier in IJmuiden.
Rond de leeftijd van 10 jaar stelde ik mezelf al de meest gekke vragen, waar mijn verstand niet bij kon. Onderwerpen als het universum, leven na de dood etc. hielden mij al vroeg bezig. Daarnaast was ik een hooggevoelig kind en dat was moeilijk in een omgeving waar bepaalde emoties sterk werden onderdrukt. Ik voelde ze enorm, maar mocht/kon er niets mee. Daardoor werd ik heel onzeker en dat bracht mij uit balans en in een isolement. Vanaf mijn 12e jaar las ik boeken over bewustwording, boeddhisme en zelfrealisatie omdat ik het gevoel had dat die mij verder konden helpen. Later kwamen daar boeken over o.a. kwantumfysica bij die een bevestiging geven van wat aloude meesters ons al meegaven. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat alleen lezen je niet verder brengt en dat het TOEPASSEN van de kennis pas de benodigde ervaringen geeft om weer terug te keren naar je essentie en van daaruit jezelf neer te zetten zoals het werkelijk de bedoeling is.

Door jarenlange toepassing van deze kennis dankzij een behoorlijk hectisch leven, ben ik beter in balans en tot rust gekomen en kan ik cliënten op dit vlak vele handreikingen bieden.
Omdat balans zo'n grote rol speelt in mijn leven heb ik in mijn logo het yin-yangsymbool als basis genomen.

 

Mijn missie/visie
Mijn missie is dan ook om iedereen terug te brengen naar innerlijke vrede, te beginnen met het voelen van emoties die we negeren of onderdrukken. Blije emoties tonen we gewoon, echter door aangeleerde overtuigingen mogen we emoties als bijvoorbeeld verdriet, boosheid en angst niet voelen. Door die onderdrukking kunnen we niet optimaal functioneren omdat we een deel van onszelf niet aanvaarden. Door die onderdrukte emoties op een bepaalde manier opnieuw toe te laten en te accepteren, herstellen we de balans tussen denken en voelen en verdwijnen die belemmerende overtuigingen. Dit geeft innerlijke vrede/harmonie en meer energie, wat ook z'n uitwerking heeft in alles wat we doen en dus ook uitstraalt naar je omgeving. Naast begeleiding doe ik ook lichaamswerk (pijnbevrijding).
Uiteindelijk leer ik je om zelfstandig overgave toe te passen in je leven. Het is namelijk de bedoeling dat ik mijzelf uiteindelijk overbodig maak voor mijn cliënten, zodat iedereen zelfstandig zijn/haar leven verder kan vervolgen. 

Hobby's
Mijn hobby's zijn fotografie, zingen, K-drama's kijken en Koreaans studeren.

Relevante ervaringen/opleidingen
Ik beoefen al jaren diverse vormen van begeleiding/coaching, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast organiseer ik cursussen, workshops en lezingen in Haarlem, en ook in het buitenland (Nederlandstalig).
Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van (marketing)communicatie, life coaching, hypnotherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie en diverse Reikivormen.


Al mijn werk is voor particulieren op basis van vrije betaling. Een concept waar ik mij heel goed bij voel omdat dit mij dicht bij mijn essentie houdt.

Liefs,
Marlon