Workshop Begeleiding Kindpijn, alleen voor coaches

Deze workshop Begeleiding Kindpijn, is alleen voor diegenen die de cursus Moeiteloos Coachen hebben gedaan en die zich meer in het fenomeen kindpijn willen verdiepen, zodat je je cliënten via zitsessies gecombineerd met lichte pijnbevrijding nog beter/diepgaander kunt begeleiden/behandelen.

In deze workshop wordt kindpijn op een heel andere manier benaderd dan tot nu toe gebruikelijk is. De coach neemt de rol in van de liefhebbende ouder die het kind zo enorm heeft gemist. Op die manier voelt het kleine kind in jouw cliënt de veiligheid om dieper te kunnen gaan en kunnen er bij cliënt inzichten naar boven komen en/of herhalingspatronen worden opgelost, evenals fysieke of emotionele pijnen. Daarbij mag ook de slachtofferrol naar boven komen.
Als de trauma's zijn geheeld, dan verandert meteen alles en iedereen mee.


Het 1e deel van de workshop omvat korte theorie over ontstaan van pijn, waarin we leren teruggaan naar onze kindertijd en in het 2e deel beoefenen we het coachen van dit kindstuk met elkaar.
Het is geen enkel punt als je je kindertijd hebt geblokt. Je hoeft namelijk niet te weten wat er toen is gebeurd. Je hoeft dat kleine kind in jou alleen maar de veiligheid te geven om weer te voelen en je leert ook andere mensen daarin te begeleiden.
Je krijgt een mapje met workshopmateriaal mee.


Workshopdatum en tijden
Zie de agenda.

Prijs
Zie tarieven.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.