Cursus Bewust (kwantum)bewustzijn Zijn

 

"Ik beschouw bewustzijn als fundamenteel. Ik beschouw materie als een afgeleide van bewustzijn."
Bovengenoemde quote is afkomstig van Max Planck, de ontdekker van de kwantumtheorie: "Ik beschouw bewustzijn als fundamenteel. Ik beschouw materie als een afgeleide van bewustzijn." Dit betekent eigenlijk dat bewustzijn onze enige werkelijkheid is en dat wij als mensen daar ook een afgeleide van zijn.
Wat houdt dit allemaal in en wat kunnen we met dit gegeven?

Velen van ons hebben al stappen gemaakt om bewuster te worden, door bijv. te voelen welk nieuws of welke berichten met ons resoneren door meer onze intuïtie en ons gevoel te gebruiken. We zijn meer naar ‘binnen’ gegaan en hebben weer de weg naar bewustzijn gevonden, bijvoorbeeld via mijn methode Moeiteloos Helen.

Deze cursus gaat daarop verder door nog helderder te krijgen waarom die verbinding met (kwantum)bewustzijn zo belangrijk is, en wat er gebeurt als wij de daarbij verkregen inzichten weer naar buiten brengen.
We gaan dit ondervinden in deze cursus, waarin naast (kwantum)theorie ook concrete oefeningen worden gedaan om die verbinding te behouden en deze te laten werken als we weer terug in de wereld gaan.

NOTE: het is niet zo dat ik uitgebreid de kwantumfysica ga behandelen, maar wel de bevindingen. Daaruit kunnen veranderingen volgen die je niet meer verstandelijk kunt behappen, maar die je wel meteen in praktijk kunt brengen. Ik vergelijk het met elektriciteit: ik heb geen idee hoe dat wordt opgewekt, maar ik weet wel dat ik daarmee mijn oven kan aandoen.

Al jaren ben ik enorm geïnteresseerd in kwantumbewustzijn. Het is de basis van mijn methode Moeiteloos Helen en al mijn workshops en cursussen.

Ben je bereid om open te staan voor alles wat mogelijk is, en is niets jou te gek? Dan kun je met gerust hart en hoofd meedoen aan deze praktische cursus (op 20 augustus, één hele dag; op 15 en 22 oktober twee ochtenden).

 

Cursusdata en tijden
Kijk op de agenda voor data en tijden. Het maximaal aantal mensen is 10. De cursusduur is van 10.00-ca. 16.00 uur.

Prijs
Zie tarieven.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.