Home » Agenda/aanbod » Cursussen » Cursus Innerlijk Meesterschap Portugal

Cursus Innerlijk Meesterschap, Portugal - Loulé, weekend 3 + 4 oktober 2020

Op bovengenoemde dagen ben ik te gast bij CasaKinetica in de Algarve om voor de 2e keer bovengenoemde cursus te mogen geven (Nederlands).
Tevens ben ik op 5 en 6 oktober in de gelegenheid om daar individuele sessies te geven (voor overzicht van de tijden, scrol naar beneden).
Je kunt je voor zowel de cursus als een individuele sessie aanmelden via het contactformulier.

Wat is innerlijk meesterschap?
We zijn geboren als meesters, alleen wordt onze kennis gewist bij onze geboorte. Waarom? Om ons opnieuw te laten herinneren wie we werkelijk zijn en om ons vervolgens daarin nog verder te verdiepen en dit uit te werken. Want in werkelijkheid zijn wij wezens met onbeperkte mogelijkheden. In de cursus Innerlijk Meesterschap mag ik deze kennis met jou weer naar boven halen, maar nu met de daarbij behorende ervaringen. Kennis alleen is namelijk niet voldoende, het gaat vooral om de ervaringen die ons verder brengen. Ervaringen bestaan uit het doorvoelen van al onze emoties en daar hebben we ons fysieke lichaam voor nodig. We richten in deze cursus dan ook onze focus naar binnen, wetende dat de wereld om ons heen is opgebouwd vanuit onze overtuigingen en daarbij behorende emoties. We hebben alleen niet geleerd hoe we daarmee om kunnen gaan. Dit ga je in deze cursus leren. Hoe meer je daar bewust van bent en hoe vaker je dit toepast, hoe meer je beseft hoe groots jij bent.
Mensen die zeggen dat je nergens invloed op hebt, zijn vergeten dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. Dat is inmiddels bewezen door de kwantumfysica. Gedachten zijn enorme krachten en ook dat is onderzocht en bewezen (bijvoorbeeld placebo-effect). Hoe fijn is dat we dit allemaal mogen gaan herbeleven. In de cursus doen we dan ook veel oefeningen waarin je weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent. Na de cursus is dit geen vaag begrip meer, je zult dit op het diepste niveau ervaren.


De cursus is globaal als volgt opgebouwd (van 10.00-17.00 uur):
Dag 1: - Praktisch Kwantumbewustzijn / Moeiteloos Helen / Cocreatie
Dag 2: - Anders omgaan met Hooggevoeligheid / Pijnbevrijding
Aan het einde van de cursus heb je je bovengenoemde onderwerpen innerlijk 'meester' gemaakt.
Je dient zelf je lunch op deze twee dagen mee te nemen; voor koffie/thee, wat lekkers wordt gezorgd.


Kosten/betaling
Ik hanteer ook voor deze cursus vrije betaling, ofwel betaling naar draagkracht. Voor het gemak geef ik hieronder een richtprijs, omdat veel mensen dit op prijs stellen.
Voor de hele cursus (dus zonder reis- en verblijfkosten) is de richtprijs tussen de € 110 en € 250. Een richtprijs (inclusief 21% b.t.w.) houdt in dat de ondergrens vast ligt maar het jou daarboven vrij staat om meer te geven.
Voor een individuele sessie van ca. 1,5 uur geldt een richtprijs tussen de € 25 en € 70. Het bedrag kun je ter plekke contant betalen.


Aanmelding
Na aanmelding via info@innerselftraining.nl ontvang je een bevestigingsmail.
De aanmelding is pas definitief nadat je het door jou te bepalen bedrag uiterlijk 2 weken van te voren hebt gestort op het bankrekeningnummer dat in de bevestigingsmail staat.
 

Individuele sessies in Portugal

Maandag 5 oktober

11.00 uur    bezet

12.30 uur    bezet

14.00 uur    bezet

 

Dinsdag 6 oktober

11.00 uur    bezet

12.30 uur    

14.00 uur    bezet