Cursus Moeiteloos Coachen + Pijnbevrijding

Deze 1-daagse cursusdag kun je alleen volgen als je de workshop Moeiteloos Helen hebt gevolgd en deze methode al regelmatig op jezelf toepast.
Je kunt deze methode (als ondersteuning) in je eigen praktijk inzetten, eventueel in combinatie met jouw eigen behandelmethodes. Maar ook als je de methode alleen wilt toepassen in je vrienden- of kennissenkring is deze cursus heel geschikt.

Het bijzondere van deze coachingsmethode is dat je vooral luistert naar de ander, waarbij je niets verandert aan iemands denkwijze of gedrag. Ook erken je de daarbij behorende emoties, waardoor de ander nog meer de diepte in kan gaan. Je accepteert de ander dus volledig in wie die is, hoe die reageert en wat die heeft meegemaakt (ook kindpijn). Daardoor vindt er een diepe ontspanning plaats, waardoor hij/zij in een staat van overgave komt en spontaan emotionele en fysieke blokkades doorbroken kunnen worden.

Daarnaast leer ik je om bepaald lichaamswerk toe te passen als de ander tijdens het gesprek niet uit het hoofd kan komen. Hierbij hoeft diegene niet uit de kleren. Door gerichte aanraking van pijnlijke spieren help je de ander om de opgekropte pijn te ontladen. Ik noem deze bijzondere vorm van lichaamswerk pijnbevrijding en dit wordt ook in de cursus met elkaar beoefend.


Cursusdata en tijden
Kijk op de agenda voor data en tijden.
Ook kun je met mij zelf  een afspraak maken om deze cursus te volgen. Het is dan wel handig om zelf een deelnemer mee te nemen, zodat je ook met elkaar kunt oefenen. De cursus duurt met twee personen ca. een halve dag. Met een grotere groep ca. 6 uur. Het maximum aantal mensen is 8.


Prijs
Zie tarieven.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.