Cursus Moeiteloos Coachen + Pijnbevrijding

Deze 1-daagse cursusdag kun je alleen volgen als je de workshop Moeiteloos Helen hebt gevolgd en deze methode al regelmatig toepast op jezelf. Je kunt dan deze methode (als ondersteuning) in je eigen praktijk inzetten, eventueel in combinatie met jouw eigen behandelmethodes. Maar ook als je de methode alleen wilt toepassen in je vrienden- of kennissenkring is deze cursus heel geschikt.
Er wordt flink geoefend met het voeren van begeleidende gesprekken waarin je de ander via moeiteloos helen in een diepe bewustzijnsstaat brengt en het de kunst is om geen enkele oplossing aan te dragen of denkwijzes of gedrag bij de cliënten te willen veranderen.
Daarnaast leer ik je om bepaald lichaamswerk toe te passen wanneer cliënten tijdens het coachingsgesprek niet de diepte in kunnen komen. Ik noem deze bijzondere vorm van lichaamswerk pijnbevrijding en dit wordt ook met elkaar geoefend.

Het is daarna mogelijk om de workshop Begeleiding Kindpijn te volgen als verdieping van de pijnbevrijdingsessies, waarbij je met cliënten teruggaat naar de kindertijd op een totaal andere manier dan tot nu toe gebruikelijk is.

 

Cursusdata en tijden
Kijk op de agenda voor data en tijden.
Ook kun je met mij zelf  een afspraak maken om deze cursus te volgen. Het is dan wel handig om zelf een deelnemer mee te nemen, zodat je ook met elkaar kunt oefenen. De cursus duurt met twee personen ca. een halve dag. Met een grotere groep ca. 6 uur. Het maximum aantal mensen is 8.


Prijs
Zie tarieven.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.