Home » Sessies » Workshops » Workshop Toepassen Vrije betaling

Workshop Toepassen Vrije Betaling

Ruim 3,5 jaar geleden ben ik gestart met vrije betaling, waarbij mijn cliënten naar draagkracht voor al mijn activiteiten kunnen betalen, zonder dat ze daarvan aan mij enig bewijs hoeven te overleggen. Een concept wat door velen wordt toegejuicht en daar ben ik blij om. Ik merk ook dat er veel aannames en vragen over zijn als: vind je jezelf dan zo weinig waard, gaan mensen je dan niet bedonderen of kun je daarvan rondkomen. De clou is dat je je niet meer richt op wat andere mensen doen of vinden en je je alleen richt op wat deze gedachten bij jou emotioneel teweeg brengen. Zo wordt jouw missie steeds helderder en blijft je passie aanwezig.
Om tegemoet te komen aan de mensen die willen weten hoe dit werkt, heb ik besloten om hieraan een workshop te wijden. Aan bod komen o.a.: wat zit er achter het concept vrije betaling, hoe zet je dit neer, door welke emotionele processen ga je heen, hoe ga je daar bewust mee om en hoe verwerk je vrije betaling in je administratie.

Het enige wat het vraagt is een continue bewustzijnsstaat waarin je steeds terugkeert naar een grenzeloos vertrouwen dat wanneer jij handelt vanuit je hart, je vanzelf de mensen en middelen aantrekt om je missie te blijven uitvoeren. Alle emoties en bijbehorende gedachten die jou daarvan weghalen, verwerk je direct zodat je meteen weer terugkomt in het vertrouwen, wat overigens jouw oorspronkelijke staat is! Dit is dus weer handelen volgens de methode moeiteloos helen, naar mijn gelijknamige boek dat ik in 2018 met succes in eigen beheer heb uitgebracht.

Inmiddels heb ik een bloeiende praktijk met een modaal inkomen en voel ik mij helemaal in mijn element met dit concept, dat ik overal toepas, ook in het buitenland! 

Workshopdatum en tijden
Je kunt met mij zelf een afspraak maken om deze workshop te volgen. Ook is het handig om zelf iemand mee te nemen, zodat je met elkaar kunt oefenen. Het maximum aantal deelnemers is dus 2. De workshop duurt 3 uur. In een individuele sessie duurt deze ca. 2 uur.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.