Home » Sessies » Workshops » Workshop Kindpijn

Workshop Kindpijn

Deze workshop Pijnbevrijding en Kindpijn, is alleen voor diegenen die de cursus Moeiteloos Coachen hebben gedaan en die zich meer in het fenomeen pijn willen verdiepen, zodat je je cliënten via zitsessies gecombineerd met lichte pijnbevrijding nog beter/diepgaander kunt begeleiden/behandelen.

Ik heb de laatste tijd weer voortschrijdende inzichten mogen ontvangen en die wil ik graag delen. Dat geldt dus vooral voor het stuk in onze kindertijd dat meestal de basis is van onze huidige pijn. In deze workshop wordt kindpijn op een andere manier benaderd dan tot nu toe gebruikelijk is. Je gaat dieper en er kunnen inzichten naar boven komen en/of herhalingspatronen worden opgelost, evenals fysieke of emotionele pijnen. Je leert zitsessies te combineren met lichte pijnbevrijding.


Het 1e deel van de workshop omvat korte theorie over ontstaan van pijn, waarin we teruggaan naar onze kindertijd en in het 2e deel beoefenen we het coachen van dit kindstuk met elkaar.
Het is geen enkel punt als je je kindertijd hebt geblokt. Je hoeft namelijk niet te weten wat er toen is gebeurd. Je hoeft dat kleine kind in jou alleen maar te laten voelen en je leert ook andere mensen daarin te begeleiden.

Workshopdatum en tijden
Zie de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.