Home » Sessies » Inwijdingen » Shing Chi/Nur Ilahi

Shing Chi/Nur Ilahi

Deze inwijdingen kunnen een vervolg zijn op de Kundalini Reiki inwijdingen die ik geef. De Shing Chi/Nur Ilahi inwijdingen worden echter alleen 1 op 1 gegeven en duren ca. 1 uur per inwijding. Dit kan zowel op afstand (via Skype of telefoon) als op locatie in Haarlem worden gedaan.
Het is raadzaam om een Master te hebben in Kundalini Reiki of andere Reikivorm voordat je aan deze inwijdingen meedoet, of al veel ervaringen hebt met het werken met energieën. 

Shing betekent ster, Chi betekent levensenergie
Shing Chi is een techniek om de hogere goddelijke sterchakra's te openen. Het heet Shing Chi omdat het grootste deel van de energie van deze sterchakra’s niet beschikbaar is op aarde. De normale beschikbare energie op aarde komt uit onze 7 lichtlichamen, die per stuk verbonden zijn met de 7 basischakra's. Maar dit zijn niet alle lichtlichamen. Het is zelfs zo dat het grootste lichtlichaam gedeeld wordt door alles en iedereen, want iedereen en alles is één. Het centrum van dit lichtlichaam is de goddelijke bron van alles. Door je hogere lichtlichamen te activeren krijg je ook meteen toegang tot de energie van de bijbehorende chakra's. De kwaliteit van deze energie is erg goed te gebruiken voor je verdere spirituele ontwikkeling. 
 
Nur Ilahi betekent: divine ray of enlightenment (goddelijke straal van verlichting). Het is een krachtige healingmethode die bijdraagt aan de verhoging van je frequentie en dus je verlichting. Nur Ilahi energie heeft een hele hoge frequentie en behoort tot de nieuwetijdenergie.
Nur Ilahi kent graden die maqams worden genoemd (spreek uit als: makams), afkorting is: M1 (8e chakra), M2 (9e chakra), M3 (10e chakra), M4 (11e chakra) en verder tot hoe ver je zelf wilt, want het aantal naar boven is oneindig! 

Maqam betekent: staat van goddelijkheid vervulling van je bewustzijn. Het is de verbinding van jouw staat van bewustzijn met het bewustzijn van God of het Al.

De combinatie van Shing Chi en Nur Ilahi brengt onze frequentie op het niveau van de nieuwetijdenergie zodat wij daarop kunnen afstemmen. Na de inwijdingen kun je anderen een healing geven. Na de 4e inwijding kun je jezelf verder inwijden en ook anderen. Deze inwijdingen zijn zeer krachtig en hebben soms enige tijd nodig om te integreren! Voel zelf wanneer je toe bent aan de volgende inwijding.

Mastercertificaat
De Shing Chi inwijdingen kunnen hands-on of via Skype (zonder beeld) worden gegeven en duren ca. een uur. Ik doe M1 en M2 achter elkaar in datzelfde uur. Bij de volgende afspraak wordt je ingewijd in M3 en mag je - onder mijn begeleiding - jezelf inwijden in M4. Je krijgt daarna het Mastercertificaat toegemaild of thuisgestuurd.
Er zit een uitgebreide toelichting bij die geldt voor alle inwijdingen. Bij de laatste inwijding krijg je tevens het inwijdingssymbool en een handleiding voor het geven van de inwijdingen, zodat je jezelf verder kunt inwijden in de hogere chakra's en daarnaast ook anderen. 

Voor deze inwijdingen op afstand via Skype of telefoon kan apart een afspraak worden gemaakt in de avond. Het is raadzaam om met een headset of 'oortjes' te telefoneren om de handen vrij te houden.
De hands-on-inwijdingen zijn overdag in Haarlem en kunnen op elke doordeweekse dag overdag plaatsvinden (behalve de maandag en dinsdag).


Prijs

Op basis van vrije betaling.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.