Home » Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

De individuele sessies die ik geef zijn altijd naar binnen gericht. Ik laat je weer luisteren naar je lichaam zonder te oordelen of conclusies te trekken. Veelal zijn we onbewust in verzet, vooral tegen onszelf, en dat geeft disharmonie en energieverlies. Emoties die al jarenlang door ons zijn onderdrukt of die we niet willen voelen, zorgen voor fysieke blokkades of ziektes. En ook daar gaan we nog eens tegen in verzet. Door bewust te worden van het verzet en dit om te zetten in aanvaarding en overgave, kom je weer in harmonie en innerlijke vrede met jezelf en dus ook met je omgeving. Ik geef je hiervoor ook handvatten mee, zodat je deze manier van leven meteen in de praktijk kunt toepassen.

Een aantal sessies is aan te bevelen, omdat de bewustzijnsverschuiving vaak ingrijpend is. We zijn zo gewend om ons lichaam en onze emoties te negeren/onderdrukken of daartegen te vechten, dat er wat training/begeleiding nodig is om in aanvaarding en overgave te leren leven.
Ik heb jaren ervaring op het gebied van life coaching, hypnotherapie, regressie, mindfulness, aandachtgerichte cognitieve gedragstherapie en diverse healingmethodes.

Een individuele sessie kan o.m. inhouden:
- lichaamsgerichte coaching: leren luisteren naar je lichaam
- leren omgaan met emotionele en fysieke blokkades
- leren anders om te gaan met je eigen hooggevoeligheid, in relatie tot anderen
- het leren toelaten van emoties/pijn, in plaats van ertegenin gaan
- leren omgaan met je mediamieke gaven/intuïtie
- coaching als je bent vastgelopen en niet weet hoe verder te gaan
- leren accepteren van en omgaan met een burn-out
- doorbraaksessies via lichaamswerk (op de 'pijn'bank) als je met praten niet meer verder komt
- pijnbevrijding in plaats van -bestrijding; fysieke pijn durven in te gaan en te doorvoelen
- coach-de-coach-sessie; opnieuw in balans komen en je focus even naar binnen richten.
- een individuele workshop, inwijding of cursus als je die niet in groepsverband wilt volgen.

Ook een sessie met of over je kind is mogelijk, als je kind bang is, mediamiek, hooggevoelig of als jij niet weet hoe je het beste met hem/haar kunt omgaan.


De individuele sessies vinden plaats in Haarlem, of onderstaande locaties, op doordeweekse dagen overdag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur (behalve maandag en dinsdag). Dit kan sinds kort ook in het weekend. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.
Sommige sessies kunnen ook op afstand via Skype of telefoon plaatsvinden. Een sessie op afstand duurt ook gemiddeld 1,5 uur en deze sessies vinden alleen plaats in de avonduren op doordeweekse dagen, op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond. 

PRIJS
Volgens het concept vrije betaling

 

LOCATIE HAARLEM
Oudeweg 147, 2031 CC  Haarlem (Waarderpolder, dichtbij Ikea) en station Haarlem/Spaarnwoude op ca. 8 minuten lopen afstand.

 

LOCATIE DEN HAAG-CENTRUM
Het adres krijg je bij aanmelding. Mijn kamer bevindt zich op de 2e etage; er is geen lift aanwezig. Parkeren overdag is gratis. Vele buslijnen in de buurt. Zie agenda voor data.


LOCATIE BREDA-CENTRUM
Centrum voor Bewustzijn Zuiderlicht, Kloosterlaan 38-a, 4811 EE Breda.
Parkeren voor de deur is niet gratis, wel buiten de Singels (ca. 10 minuten lopen). Dichtbij station Breda. Zie agenda voor data.

 

BIJ JOU THUIS
Indien niet meer dan een uur reistijd met de auto (vice versa), dus niet verder dan 30 km vanaf IJmuiden gerekend. Hiervoor breng ik wel apart kosten in rekening. Die kosten bereken ik aan de hand van de afstand op routenet.nl x € 0,20.

Wil je een sessie afspreken of mocht je vragen hebben, of meer informatie willen inwinnen, neem dan contact met mij op via het contactformulier.