Home » Groepsactiviteiten » Workshops » Workshop Intuïtieve Pijnbevrijding

Workshop Intense Intuïtieve Pijnbevrijding

Vervolg op workshop Moeiteloos Helen!
Deze intensieve workshop kent een theoretisch deel en een groot oefengedeelte, waarin je pijnbevrijding op jezelf en op anderen in de groep toepast. Wanneer je dit op anderen toepast wordt je geleerd om je vooral door je intuïtie te laten leiden en GEHEEL daarop te vertrouwen. Dus als je veel in je hoofd zit, steeds verklaringen wilt zoeken of bang bent, dan is deze workshop niet geschikt voor je!

De workshop Intense Intuïtieve Pijnbevrijding is voor mensen die bereid zijn dieper pijn in te gaan en te doorvoelen, omdat je beseft dat pijn een functie heeft. Door de pijn in te gaan, geef je de strijd op en vindt je vanzelf de weg naar innerlijke vrede en harmonie terug. Er wordt van je gevraagd om vol overgave je emoties en pijn de vrije loop te laten. Door de oefeningen die in deze workshop worden gegeven zullen de effecten in het lichaam direct merkbaar zijn, variërend van opluchting, meer ruimte voelen, soepeler zijn, meer doorstroming en bevrijding. De oefeningen zijn gebaseerd op de methode Moeiteloos Helen. Er wordt gebruik gemaakt van behandeltafels.

De groepen zullen niet groter zijn dan 4 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Wil je pijnbevrijding niet in groepsverband doen, dan is een individuele sessie op doordeweekse dagen (behalve maandag) ook mogelijk.

De workshop is gebaseerd op stellingen uit het boeddhisme, de leer van zelfrealisatie, non-dualisme en mijn jarenlange ervaringen in mijn praktijk.

 

PRIJS
Op basis van vrije betaling
Je krijgt een mapje met workshopmateriaal mee.

Voor datum en workshoptijden klik op Agenda.


AANMELDING
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.