Home » Groepsactiviteiten » Cursussen » Cursus Multidimensionaal Zijn

Cursus/Training Multidimensionaal Zijn

Als vervolg op mijn cursus Praktische Intuïtieve Waarneming nieuwe stijl heb ik een cursus ontwikkeld met de titel Multidimensionaal Leven (dit was voorheen deels de cursus Innerlijk Meesterschap). Er wordt veel gesproken over dimensies; in deze cursus leer je om bewust te worden in welke dimensies je leeft en hoe dat voelt. We overstijgen dus in deze cursus tijd en ruimte.  Op een bepaald niveau scheppen wij onze werelden/dimensies om bepaalde thema's te kunnen ervaren, waardoor het bewustzijn kan blijven evolueren en wij vanzelf ook omdat we daar deel van uitmaken. Om te kunnen ervaren hebben wij bepaalde fysieke omstandigheden nodig, zoals je kind(eren), je lichaam, ziekte, je familie, je werk, de wereld, kortom alles en iedereen wat bij ons emoties teweegbrengt. Het manier waarop je die emoties ervaart geeft aan in welke dimensie je je bevindt. 

Deze cursus bevat ook een aantal oefeningen die gebaseerd zijn op diepgaande inzichten/stellingen/leringen uit o.a. de kwantumfysica, het holografisch universum, Boeddhisme (het leven is een illusie), eenheidsbewustzijn, wet van aantrekking, werk van Eckhart Tolle, de Opgestegen Meesters, het boek Meesters van het Verre Oosten, What the Bleep do we (k)now?

 

Globale indeling van deze cursus:
Dagdeel 1: Basisuitleg kwantumfysica, multidimensionaliteit, leren omgaan met dualiteit/overtuigingen, eenheidsbewustzijn, holografisch universum.
Dagdeel 2: Deze kennis wordt ook direct ervaren door oefeningen.
Dagdeel 3: Overstijgen van tijd en ruimte en dit ervaren.
Dagdeel 4: Hoe ga je op een multidimensionale manier om met jezelf en als gevolg daarvan met de ‘buitenwereld’?

Je kunt deze cursus ook volgen als je de cursus Intuïtieve Ontwikkeling niet hebt gedaan bij mij, maar wel veel interesse en wat kennis hebt in bovengenoemd onderwerp.
Uiteraard kun je deze cursus ook individueel volgen.

 

PRIJS
Op basis van het concept vrije betaling, met andere woorden, naar draagkracht. Het bedrag kun je achteraf contant aan mij betalen of overmaken op mijn bankrekeningnummer. Voor meer info over dit concept, klik even op de blauwe letters hierboven.


Voor datum en cursustijden klik op agenda

AANMELDING
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Als je je aanmeldt dan ligt er een mapje voor je klaar met uitgebreid materiaal en schrijfgerei. Dit mapje mag je uiteraard meenemen.
Er is een maximum van 6 deelnemers.