Home » Groepsactiviteiten » Cursussen » Cursus Moeiteloos Coachen

Moeiteloos Coachen als ondersteuning in jouw eigen Praktijk

Sinds kort geef ik een cursus van 2 dagdelen speciaal voor therapeuten en coaches om moeiteloos helen als ondersteuning in hun eigen praktijk te kunnen inzetten. Je krijgt hiervoor een certificaat. Ook voor deze cursus geldt betaling naar draagkracht en je kunt na afloop een factuur krijgen voor het bedrag dat je hebt betaald.

 
Ik vind het erg leuk om te zien dat steeds meer therapeuten en coaches mijn boek 'Moeiteloos Helen, vrede in jezelf' aanschaffen. Vanuit mijn eigen ervaringen als coach, trainer en behandelaar kan ik zeggen dat moeiteloos helen een prachtige basis is voordat je iemand gaat behandelen of een coachingsgesprek ingaat. Je bent zelf direct bevrijd van weerstand en spanning zodra je jezelf toestaat om alles te mogen voelen en denken. Door die overgave kom je in een diepe ontspanning waardoor je meteen geaard bent en goed doorstroomt. Extra pluspunt is dat je jouw cliënten ook in die staat van overgave meeneemt. Daardoor komen je therapeutische handelingen/gesprekken sneller en op een dieper niveau bij je cliënten binnen.

Daarom pas ik voor elke sessie en workshop/cursus die ik geef eerst moeiteloos helen toe. Alles gaat daarna een stuk moeitelozer.

Ook als je van plan bent zelf Moeiteloos helen als methode in je praktijk te geven, kun je deze cursus volgen. Op de 2e cursusdag wordt dan ook o.a. geoefend met het voeren van begeleidende gesprekken waarin het de kunst is om geen enkele oplossing aan te dragen of dingen bij de cliënten te willen veranderen.

 

Als je je aanmeldt dan ligt er een mapje voor je klaar met uitgebreid cursusmateriaal. Eventueel is het boek Moeiteloos Helen voor € 12,50 ter plekke aan te schaffen.
Er is een maximum van 6 deelnemers.

 

PRIJS
Op basis van vrije betaling


Voor datum en cursustijden klik op agenda

AANMELDING
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.