Home » Agenda/aanbod » Workshops » Workshop Uitgeven Boek in Eigen Beheer

Workshop Uitgeven Boek in Eigen Beheer

Naar aanleiding van het in eigen beheer uitbrengen van mijn boek ´Moeiteloos Helen, vrede in jezelf´ in augustus 2018 (inmiddels 2e druk), heb ik een bovengenoemde workshop gemaakt.
Het is dus geen schrijfworkshop. In deze workshop kan ik jou als beginnende of gevorderde schrijver verder helpen in het vaak onbekende en ondoorzichtige gebied van de uitgeverij van FYSIEKE boeken. Ik deel graag met jou mijn ervaringen en bevindingen die ik tot nu toe heb meegemaakt, de voor- en nadelen.
De redenen waarom ik mijn boek in eigen beheer heb uitgegeven zijn de vrijheid die je behoudt ten aanzien van je eigen stijl en de inhoud. En ook dat je zelf de prijs van je boek kunt bepalen en wat je daaraan wilt overhouden, plus niet te vergeten de snelheid. Dit betekent aan de andere kant dat je e.e.a. zelf uitvoert, zoals zelf de lay-out bedenken, ISBN regelen, zelf het boek (laten) redigeren, drukkerij zoeken, de verzending/verpakking regelen, marketingcommunicatie, aanmelden bij webshops/boekwinkels, administratie, etc.

Je kunt deze workshop ook in een individuele sessie doen, dan is de workshop uiteraard korter.

Workshopdatum en tijden
Zie hiervoor de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.