Home » Agenda/aanbod » Workshops » Workshop Toelaten en Cocreatie

Workshop Toelaten en Cocreatie

Door mijn eigen ervaringen in het leven kwam ik erachter dat we veel tegenhouden wat eigenlijk voor ons bestemd is. Dat komt voornamelijk omdat wij geleerd hebben om gebeurtenissen, mensen, situaties te veroordelen en ons daartegen te verzetten. Ik maak je ervan bewust hoe vaak we in verzet zijn, misschien wel 80% van de dag. Hierdoor gebeurt er iets met jouw trillingen en dan komen de dingen die je wenst of voor jou bestemd zijn, niet naar je toe. Pas als je je hiervan bewust bent en je hiermee kunt omgaan, zal al het gewenste wat voor jouw groei bestemd is, in je leven komen.

Als basis van deze 3 uur durende workshop hanteer ik de wet van aantrekking en stellingen uit kwantumfysica. Natuurlijk doen we hier ook oefeningen mee zodat je meteen kunt ervaren hoe je je trillingen bewust kunt aanpassen of beter gezegd: kunt toelaten. Op die manier pas je ook op een bewuste manier cocreatie in je leven toe omdat anderen ons daarbij vanzelf gaan helpen.
Na het volgen van deze workshop kun je bewust zelf bepalen wat en wanneer je iets op je weg wilt hebben. Ik pas dit dagelijks toe sinds een paar jaar en het heeft mij veel mooie ervaringen gebracht en dat gebeurt nog steeds.

Workshopdatum en tijden
Zie hiervoor de agenda.

Prijs
Op basis van vrije betaling.
Je krijgt een mapje met uitgebreid workshopmateriaal mee.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.