Home » Agenda/aanbod » Workshops » Workshop Moeiteloos Helen Breda

Workshop Moeiteloos Helen in Breda
In een prachtige pand in het centrum van Breda is gevestigd Zuiderlicht, centrum voor bewust leven, ga ik weer een workshop geven.

In de cursusruimte op de zolderetage (geen lift aanwezig) geef ik deze 3,5 uur durende workshop, naar mijn gelijknamige boek dat in oktober 2018 is uitgekomen.
Ik leer je om de wereld als onze spiegel te zien en de hierdoor ontstane emoties op een bepaalde manier te observeren die dan binnen in jou opspelen. Hierdoor kom je heel snel in een diepe staat van innerlijke stilte. In die stilte vindt direct heling plaats omdat er volledige ontspanning optreedt. En het is niet alleen heling van jezelf maar ook van situaties, omstandigheden en andere personen, die jij in jouw helende staat meeneemt. Dit gaat helemaal vanzelf, dus moeiteloos!
Tijdens de workshop doen we vele oefeningen, zodat je dit direct zelf kunt ervaren en kunt toepassen in je eigen leven.
Als je geregeld in deze natuurlijke staat van rust bent, lever je tevens moeiteloos een bijdrage aan een liefdevolle, overvloedige en harmonieuze wereld.
De workshop is gebaseerd op stellingen vanuit onder andere de kwantumfysica, wet van aantrekking en eenheidsbewustzijn ♥.

PRIJS
Op basis van vrije betaling
Je krijgt een mapje met workshopmateriaal mee.

Voor de datum en tijdstippen klik op Agenda.

AANMELDING
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.