Home » Agenda/aanbod » Cursussen/Training » Cursus Innerlijk Meesterschap Portugal

Cursus Innerlijk Meesterschap, Portugal - Loulé op 9 en 10 november 2019

Op bovengenoemde dagen ben ik te gast bij CasaKinetica in de Algarve om bovengenoemde cursus te mogen geven (Nederlands).
Tevens ben ik op 11 en 12 november in de gelegenheid om daar individuele sessies te geven.
Je kunt je hiervoor aanmelden bij CasaKinetica.

Wat is innerlijk meesterschap?
We zijn geboren als meesters, alleen wordt onze kennis gewist. Waarom? Om ons opnieuw te laten herinneren wie we werkelijk zijn en om ons vervolgens daarin nog verder te ontwikkelen. Want in werkelijkheid zijn wij wezens met onbeperkte mogelijkheden. In de cursus Innerlijk Meesterschap mag ik je deze kennis weer aanreiken met de daarbij behorende ervaringen. Kennis alleen is namelijk niet voldoende, het gaat vooral om de ervaringen die ons verder brengen. We richten in deze cursus onze focus naar binnen, wetende dat de wereld om ons heen is opgebouwd vanuit onze overtuigingen en daarbij behorende emoties. Hoe meer je daar bewust van bent, hoe meer je beseft hoe groots jij bent. Mensen die zeggen dat je nergens invloed op hebt, zijn vergeten dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. Dat is inmiddels bewezen door de kwantumfysica. Gedachten zijn enorme krachten en ook dat is onderzocht en bewezen (bijvoorbeeld placebo-effect). Hoe fijn is dat we dit allemaal mogen gaan herbeleven. In de cursus doen we dan ook veel oefeningen waarin je weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent. Na de cursus is dit geen vaag begrip meer, je zult dit op het diepste niveau ervaren.

De cursus is globaal als volgt opgebouwd:
Dag 1: - Praktisch Kwantumbewustzijn / Moeiteloos Helen / Toelaten en Cocreatie
Dag 2: - Anders omgaan met Hooggevoeligheid en met Entiteiten / Pijnbevrijding
Aan het einde van de cursus heb je je bovengenoemde onderwerpen innerlijk 'meester' gemaakt.


Kosten
Ik hanteer ook voor deze cursus vrije betaling, ofwel betaling naar draagkracht. Voor het gemak geef ik hieronder een richtprijs, omdat veel mensen dit op prijs stellen.
Voor de hele cursus is de richtprijs tussen de € 120 en € 250. Een richtprijs (inclusief 21% b.t.w.) houdt in dat meer of minder ook mogelijk is, dus naar draagkracht.
Na aanmelding kun je het door jou te bepalen bedrag vóór 25 oktober 2019 storten op bankrekeningnummer NL82RABO0321664450 t.n.v. Inner Self Training te IJmuiden, o.v.v. Cursus IM.