Home » Agenda/aanbod » Andere activiteiten » Je Geneeskracht leven, Dirk Haakman

Je Geneeskracht leven, Dirk Haakman

Dirk Haakman noemt zijn lezingen “Je geneeskracht Leven” omdat dit het ook letterlijk is: je gaat je eigen geneeskracht leven als je vanuit je gevoel de 5 Biologische Natuurwetten kent.
Deze natuurwetten zijn de theorie; deze verklaren. Maar pas als je er zelf mee aan de slag gaat, jezelf leert kennen, dan leef je, vrij en onbevangen.

De 1e lezing is een introductie in de 5 Biologische Natuurwetten (vrijdag 21 september van 20.00-22.00 uur)
De 5 Biologische Natuurwetten verklaren waarom we ziek worden, en wat de zin hiervan is. Ziek wordt je niet toevallig, we hebben het nodig.
Met deze kennis kunnen we de angst voor ziekte loslaten, op onszelf vertrouwen en daarmee een andere kijk op ons leven krijgen. We reageren dan niet meer vanuit de aangeleerde angst maar vanuit de kracht van onszelf. We gaan dan letterlijk onze geneeskracht leven.

 

De 2e lezing gaat over het ontstaan van ons gedrag en karakter (vrijdag 5 oktober van 20.00-22.00 uur)
Met de kennis van de 5 Biologische Natuurwetten verklaren we dat ingrijpende gebeurtenissen onze verdere reactie sturen. Dit is het ontstaan van ons gedrag, ons karakter. Deze is niet aangeboren maar ontstaat tijdens ons leven. De mechanismes hiervan zijn biologisch en om ons te helpen maar we kunnen ze zeker als lastig ervaren. Bijvoorbeeld: autisme, ADD en ADHD. Ook komen onze gaven hieruit voort. Met deze lezing krijg je een heel ander beeld van jezelf en de mensen om je heen.

(De lezingen zijn los van elkaar te volgen)


Kosten

Op basis van vrije betaling.

Aanmelding
Aanmelding vindt plaats via het contactformulier. Geef hierin aan of je je voor 1 of beide lezingen aanmeldt.