Home » Agenda/aanbod

Agenda/aanbod

Alle activiteiten voor particulieren en kleine zelfstandigen zijn op basis van vrije betaling en vinden plaats op de Oudeweg 147 (kamer 0.20), 2031 CC Haarlem, tenzij anders in de agenda vermeld. Voor zakelijk gelden vaste tarieven.
TIP: Houd je mobiel in 'liggende' stand voor een goed overzicht.

Als achter een activiteit VOL staat, kijk dan even verder op de agenda, want ik geef al mijn activiteiten meestal weer in de maanden daarna. Ook kun je voor de reservelijst aanmelden via het contactformulier, mocht iemand zich afmelden.
Voor individuele sessies check de tekst onder aan deze agenda.

 

Lieve mensen (update 29 mei 2020),

Een aantal mensen gaf al aan: ik mis de agenda. Dat klopt! De reden is dat tot half juli de meeste weekenden al vol zitten met cursussen/workshops die door deelnemers zelf met familie, vrienden of kennissen zijn aangevraagd.
Je kunt dat nog steeds blijven doen. Op zondag, maandag en dinsdag werk ik niet.
Half juli ga ik een paar weekjes met vakantie, dus ik zal mijn agenda dan weer volop vullen vanaf augustus.
Dank jullie wel voor het vertrouwen in mij en dat jullie nog steeds met zovelen bij mij komen.

Lieve groet, Marlon

 

 

Individuele sessies van ca. 1,5 uur (op deze dagen kun je een workshop met bekenden aanvragen):
Woensdag van 10.00-18.00 uur.
Donderdag van 13.00-21.00 uur.
Vrijdag van 11.00-18.00 uur.
Zaterdag van 11.30-15.00 uur.
Stuur een mail naar info@innerselftraining of gebruik het contactformulier voor het maken van een afspraak.

 

De agenda wordt in juli weer gevuld voor augustus en september

 

 

 

Aanmelding voor de agenda-activiteiten vindt uitsluitend plaats via het contactformulier of info@innerselftraining.nl. Geef daarbij duidelijk aan om welke workshop of cursus het gaat, plus eventuele (start)datum.
Het is eveneens mogelijk om op doordeweekse dagen (op wo, do en vr en in het weekend) individuele sessies af te spreken of privé een workshop/cursus te doen in Haarlem, eveneens op basis van vrije betaling. In de avonden kan dat via Skype of telefoon (Messenger). Deze aanvragen verlopen ook via het contactformulier of via mijn emailadres.
Je kunt je tevens abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief die je via de mail ontvangt.
Een foto van mijn praktijkruimte van 40 m2 in Haarlem waarin bovengenoemde activiteiten plaatsvinden. Deze ruimte heeft een vaste internetaansluiting en is voorzien van airco.

 


Tot 1 juni 2020 ben ik niet meer bij Sensibel, Centrum voor Healing & Bewustzijn, Johan Jongkindrade 285c te Capelle a/d IJssel voor het geven van een workshop of cursus. Na 1 juni zal ik bekijken of ik daar nog cursussen/workshops zal inplannen.
Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Wanneer er niet voldoende parkeergelegenheid is, kun je ook aan de kant aan de Spoorlaan parkeren. Rondom het station is er volop gelegenheid om gratis te parkeren.