Home » Agenda/aanbod

Agenda/aanbod

Alle activiteiten voor particulieren en kleine zelfstandigen zijn op basis van vrije betaling en vinden plaats op de Oudeweg 147 (kamer 0.20), 2031 CC Haarlem, tenzij anders in de agenda vermeld. Voor zakelijk gelden vaste tarieven.
TIP: Houd je mobiel in 'liggende' stand voor een goed overzicht.

Als achter een activiteit VOL staat, kijk dan even verder op de agenda, want ik geef al mijn activiteiten meestal weer in de maanden daarna. Ook kun je voor de reservelijst aanmelden via het contactformulier, mocht iemand zich afmelden.
Voor individuele sessies check de tekst onder aan deze agenda.

 

Update 20 juli 2020
Ik heb weer workshops en cursussen ingepland. Het maximum aantal deelnemers in mijn ruimte is 4, conform de RIVM-richtlijnen.
Je kunt daarnaast nog steeds individuele sessies boeken (zie hieronder voor dagen/tijdstippen); hiervoor is momenteel een wachttijd van ca. 3-4 weken. Ik werk ook met een wachtlijst, want soms is er eerder plek omdat iemand afzegt; geef dan aan dat je op de reservelijst wilt komen. Op zondag, maandag en dinsdag werk ik niet.
In verband met de vele aanvragen voor individuele sessies beslis ik 2 weken van te voren of een workshop of cursus doorgaat of niet, op basis van het aantal aanmeldingen. Dus wil je graag met een workshop of cursus meedoen, meld je dan minstens 2 weken van te voren hiervoor aan via info@innerselftraining.nl

Agenda 2020

November

Vr 20

10.30-14.00 uur  BERLICUM: Workshop Anders omgaan met Hooggevoeligheid

Vr 27

10.00-13.00 uur  Workshop Moeiteloos Helen

Za 28

December

Za 12

Za 19

Vakantie van 24 december t/m 2 januari; individuele sessies beginnen weer op 6 januari 2121

 

Individuele sessies van ca. 1,5 uur
Op deze dagen kun je ook een workshop of cursus aanvragen, met mensen die jij zelf meeneemt (max. 4):
* Woensdag van 10.00-18.00 uur
* Donderdag van 12.00-21.00 uur
* Vrijdag van 10.00-18.00 uur
* Zaterdag van 10.00-16.00 uur
Op verzoek zijn aangepaste tijden en avonden mogelijk.
De inwijdingen op afstand worden wel gewoon in de avonden gegeven.
Stuur een mail naar info@innerselftraining of gebruik het contactformulier voor het maken van een afspraak.

 

Aanmelding voor de agenda-activiteiten vindt uitsluitend plaats via het contactformulier of info@innerselftraining.nl. Geef daarbij duidelijk aan om welke workshop of cursus het gaat, plus eventuele (start)datum.
Het is eveneens mogelijk om op doordeweekse dagen (op wo, do en vr en in het weekend) individuele sessies af te spreken of privé een workshop/cursus te doen in Haarlem, eveneens op basis van vrije betaling. In de avonden kan dat via Skype of telefoon (Messenger). Deze aanvragen verlopen ook via het contactformulier of via mijn emailadres.
Je kunt je tevens abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief die je via de mail ontvangt.
Een foto van mijn praktijkruimte van 40 m2 in Haarlem waarin bovengenoemde activiteiten plaatsvinden. Deze ruimte heeft een vaste internetaansluiting.