Home » Agenda/aanbod

Agenda/aanbod

Alle activiteiten voor particulieren en kleine zelfstandigen zijn op basis van vrije betaling en vinden plaats op de Oudeweg 147 (kamer 0.20), 2031 CC Haarlem, tenzij anders in de agenda vermeld. Voor zakelijk gelden vaste tarieven.
TIP: Houd je mobiel in 'liggende' stand voor een goed overzicht.

Als achter een activiteit VOL staat, kijk dan even verder op de agenda, want ik geef al mijn activiteiten meestal weer in de maanden daarna. Ook kun je voor de reservelijst aanmelden via het contactformulier, mocht iemand zich afmelden.
Voor individuele sessies check de tekst onder aan deze agenda.

 

Lieve mensen,
Jullie weten hoe ik naar deze tijden kijk. Zelf ben ik niet bang voor ziektes omdat elke ziekte een diepgaand groeiproces geeft, en ik ook weet dat de dood niet het einde is. Echter vanwege het voorkomen van verdere verspreiding van met name de angst, heb ik na de persconferentie van 19.00 uur toch besloten om mijn reeds ingeplande groepsactiviteiten niet meer te laten doorgaan tot 1 juni.
Wel gaan mijn individuele sessies gewoon door, zowel telefonisch als in mijn praktijk, met inachtneming van de aangegeven adviezen/maatregelen. Ik kan dus de vele mensen die momenteel in emotionele nood zitten, nog steeds begeleiden.
Lieve groet en blijf vooral dichtbij jezelf!
Marlon

 

Maart 2020: alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd

April 2020: alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd

Za 4+11

Za 25

Mei 2020: alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd

Zo 3

Zo 10

10.30-16.30 uur  Cursus Moeiteloos Coachen

Zo 17

Za 23

Zo 24

10.30-13.30 uur  Workshop Moeiteloos Helen

Individuele sessies in Haarlem
Op woensdag kun je een afspraak maken van 10.00-18.00 uur voor een individuele sessie van ca. 1,5 uur.
Op donderdag is dit van 13.00-21.00 uur
Op vrijdag is dit van 11.00-18.00 uur, tenzij ik in Capelle a/d IJssel ben (daar kan het van 11.00-19.00 uur).
Op de weekendmiddagen van 14.00-18.00 uur is het vaak ook mogelijk om een afspraak te maken.
Stuur een mail naar info@innerselftraining voor het maken van een afspraak.

 

Aanmelding voor de agenda-activiteiten vindt uitsluitend plaats via het contactformulier of info@innerselftraining.nl. Geef daarbij duidelijk aan om welke workshop of cursus het gaat, plus eventuele (start)datum.
Het is eveneens mogelijk om op doordeweekse dagen (op wo, do en vr en in het weekend) individuele sessies af te spreken of privé een workshop/cursus te doen in Haarlem, eveneens op basis van vrije betaling. In de avonden kan dat via Skype of telefoon (Messenger). Deze aanvragen verlopen ook via het contactformulier of via mijn emailadres.
Je kunt je tevens abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief die je via de mail ontvangt.
Een foto van mijn praktijkruimte van 40 m2 in Haarlem waarin bovengenoemde activiteiten plaatsvinden. Deze ruimte heeft een vaste internetaansluiting en is voorzien van airco.

 


In 2020 ben ik 1x per maand bij Sensibel, Centrum voor Healing & Bewustzijn, Johan Jongkindrade 285c te Capelle a/d IJssel voor het geven van een workshop of cursus. Daarnaast ben ik daar ca. 2x per maand voor individuele sessies. Voor data zie bovenstaande agenda.
Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Wanneer er niet voldoende parkeergelegenheid is, kun je ook aan de kant aan de Spoorlaan parkeren. Rondom het station is er volop gelegenheid om gratis te parkeren.